Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler var 1

Oversigt

Laid K.1 Magnetic Balls er et revolutionerende sæt bækkenbundskugler, til dig der gerne vil ha’ en fleksibel og sjov måde at træne din bækkenbund på. Laid K.1 Magnetic Balls gør det nemlig muligt at visualisere den øvelse, du skal lave med bækkenbunden, så den er nemmere at lave og din træning bliver mere effektiv. 

Med Laid K.1 Magnetic Balls sættet får du fire kugler i to forskellige størrelser. De små, sorte kugler er magnetiske og de store, solbærfarvede kugler indeholder stål, så kuglerne danner forskellige mønstre, når magnetismen trækker dem mod hinanden. Kuglerne har en forholdsvist smal diameter og en høj vægt, sammenlignet med andre bækkenbundskugler, hvilket normalt betyder, at de er svære for kroppen at holde fast omkring. Men fordi kuglerne er magnetiske og danner mønstre, kan kroppen nemmere holde dem oppe. 

I starten være svært at holde en enkelt eller to kugler oppe, da kroppen ikke vil ha’ så meget at holde fast omkring. Derfor kan det være en fordel at bruge alle 4 kugler, selvom det også vil betyde mere vægt, der skal holdes oppe. Efterhånden som du bliver mere trænet kan så du variere antallet og sammensætningen af kuglerne, så træningen bliver afvekslende.  

Sådan bruger du Laid K.1 Magnetic Balls:

Smør kugler ind i vandbaseret glidecreme og før dem op i skeden en af gangen, start med en af de solbærfarvede kugler og tag efterfølgende en sort kugle. Spænd musklerne omkring Laid K.1 Magnetic Balls i 3 sekunder og slap derefter af i 3 sekunder. Øvelsen gentages 10-20 gange, et par gange om ugen. Øvelserne kan evt. forlænges med et par sekunder, efterhånden som din bækkenbund styrkes, hvis det føles rigtigt. Du bør dog ikke lave øvelserne i mere end 20 sekunder af gangen og du skal altid sørge for, holde pause lige så lang tid som du spænder. 

Øvelserne kan laves stående, liggende og gående. Hvis du ønsker du at variere træningen eller vil du gerne ha’ større udfordringer kan du prøve at flytte kuglerne rundt, forme en lige linje med dem eller prøve at skille dem ad med bækkenbundsmusklerne. 

Når du er færdig med at bruge Laid K.1 Magnetic Balls skal du slappe af i musklerne, mens du sidder på hug eller går rundt. Kuglerne har tiltrækkelig vægt til at de selv vil bevæge sig nedad, når du slapper af, så du nemt kan tage dem ud, når de når skedeåbningen. Når du tager en kugle ud, vil resten af rækken følge med.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS