TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm var 1

Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

P.2 er en stilet penisring fremstillet i 100 % medicinsk silikone. P.2 er designet til at sidde omkring penis og pungen. Den giver længere erektionstid, og den stimulerer mandens mellemkød under sex.

Det er også muligt at vende P.2 således, at det er kvindens anale indgang, der bliver stimuleret under sex. Det er kun fantasien der sætter grænser.

P.2 har en diameter på 47 mm., hvilket også gør den til den strammeste af Laids P.2 penisringe. Den kan dog strækkes lidt i selve ringen. P.2 er ideel til den mere erfarende bruger, som har eksperimenteret med penisringe før.

Opnå maksimal nydelse ved at bruge en god glidecreme sammen med P.2. Laid anbefaler, at der benyttes vandbaseret glidecreme på deres produkter fremstillet af silikone.

P.2 kommer i en stilet æske og er generelt en fryd for øjet. Laid's produkter er for dig, der sætter pris på unik design og høj kvalitet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget svær at brug
Den er lavet i en lækker kvalitet og pakket fint ind. Men den får ikke de mange stjerner af mig. Den er meget svær at få på, da ringen ikke kan give sig over ... Læs mere
J&h - 23. jul. 2020
Stilfuldt og enkelt
Jeg kųbte denne efter at have lęst anmeldelser online. Den er meget flot, ser godt ud på mig og kan uden stųrre problemer tages på. I modsętning til andr... Læs mere
Nils B - 9. oct. 2015

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS