Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm var 1

Laid P.2 Silikone Penisring 47 mm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

P.2 er en stilet penisring fremstillet i 100 % medicinsk silikone. P.2 er designet til at sidde omkring penis og pungen. Den giver længere erektionstid, og den stimulerer mandens mellemkød under sex.

Det er også muligt at vende P.2 således, at det er kvindens anale indgang, der bliver stimuleret under sex. Det er kun fantasien der sætter grænser.

P.2 har en diameter på 47 mm., hvilket også gør den til den strammeste af Laids P.2 penisringe. Den kan dog strækkes lidt i selve ringen. P.2 er ideel til den mere erfarende bruger, som har eksperimenteret med penisringe før.

Opnå maksimal nydelse ved at bruge en god glidecreme sammen med P.2. Laid anbefaler, at der benyttes vandbaseret glidecreme på deres produkter fremstillet af silikone.

P.2 kommer i en stilet æske og er generelt en fryd for øjet. Laid's produkter er for dig, der sætter pris på unik design og høj kvalitet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget svær at brug
J&h - 23. jul. 2020
Den er lavet i en lækker kvalitet og pakket fint ind. Men den får ikke de mange stjerner af mig. Den er meget svær at få på, da ringen ikke kan give sig over hovet. Så det er ikke ret behagelig at tage den på og især af. Det hjælper nu heller ikke på det at det er en 47 mm vi fik købt. Orgasme garanti ved jeg ikke noget om da det meget hurtigt stod klart at den ikke kunne bruges. Tænker den egner sig til under middel penis størrelse og meget rutineret.
Stilfuldt og enkelt
Nils B - 9. oct. 2015
Jeg kųbte denne efter at have lęst anmeldelser online. Den er meget flot, ser godt ud på mig og kan uden stųrre problemer tages på. I modsętning til andre penisringe er den dog ikke overdrevent strękbar, så det er at foretrękke at tage den på, fųr du får erektion. Anbefales, hvis du ųnsker en anderledes penisring med lidt vęgt og fųlelse.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS