Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
L'Amourose Denia Klitoris og G-Punkts Vibrator var 1

L'Amourose Denia Klitoris og G-Punkts Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Giv dobbelt op på forkælelse til hende med den elegante Denia Vibrator fra franske L'Amourose. Beviset på at sexlegetøj sagtens kan være flot og diskret samtidig med, at det er kraftfuldt og giver skønne oplevelser og gode orgasmer. 

Med 2 motorer, den særlige udformning og det kropstilpassende “Flex and Shift” materiale er der tale om en luksusvibrator som kan give stimulering af både G-punkt og klitoris. Enten samtidig eller hver for sig.

Velegnet både til sololeg og til dejlige orgasmeoplevelser sammen med en partner. Desuden 100% vandtæt for pirrende nydelse i badet.

Ud over at være smukt at se på giver det silkebløde silikone og det ergonomiske design, en lækker følelse og tyngde i hånden, for målrettet og endnu mere effektiv stimulering gennem de 7 valgfrie vibrationsmønstre og varierende styrker.

På den dekorative opladerstation ligner vibratoren næsten en skulptur. Lad den stå fremme og se hvad svigermor siger til jeres nye kunstgenstand.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS