TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Late X Lang Latex Kjole var 1

Late X Lang Latex Kjole

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Denne sexede og elegante gulvlange kjole i sort latex fra Late X er til den selvsikre kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud. På trods af den ultimative indpakning fra top til tå, fremstår denne kjole stadig smoking hot og vil uden tvivl tiltrække en masse opmærksomhed.

Kjolen er designet i et tight fit med turtleneck og ærmer, der når til albuen, som tilfører den kant og et råt udtryk.

Ryggen er helt tildækket, og en lynlås fra nakke til lænd hjælper dig med at iføre dig og lukke kjolen, så den sidder perfekt.

Latex er et 100% naturmateriale og er utrolig elastisk og fleksibelt, hvilket får det til at smyge sig perfekt om kroppen.

Vil du gerne bevare din latex kjole, så den står, som var den ny, anbefaler vi, at du plejer den med en latex spray, der tilfører glans og smidighed.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Til misvisende
Åh. Til misvisende ovenfor.. Latex er mat. Du skal for pokker give det det der latex shiner, og kjolen skinner som en sol. En anden ting er det er synd du ikke ... Læs mere
Til misvisende - 23. mar. 2022
Misvisende
Den er slet ikke som på billedet. Helt mat og ikke det mindste shine - føler at det er en helt anden kjole, prøvede den ikke engang på:(( mega øvSimonski - 28. sep. 2021
Latexkjole
Helt fantastisk og prisen vęrd. Sad perfekt da jeg gik efter stųrrelsesguiden, ellers havde jeg nok valgt en stųrre stųrrelse og den havde vęret for stor. Hurti... Læs mere
Agneta Figaro - 6. jan. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS