TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Late X Latex Corsage med Snøre var 1

Late X Latex Corsage med Snøre

På lager

Levering: 1-3 hverdage

879,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray 250 ml
249,00 kr.
Inkl. moms
Vælg Størrelse
S
M
L
XL
2XL
Størrelsesguide

Oversigt

Denne frække og stilfulde corsage i latex fra Late X vil give dig dit livs talje og figur. Om du er til et fetish party eller leger hjemme med din partner, vil denne corsage være oplagt.

Den er fremstillet i et super lækkert materiale, som er lavet i 100% gummi. Den har et klassisk og stilfuldt look med snørebånd, der krydser hinanden ned langs ryggen og som hjælper med at stramme til og lukke.

Brug den sammen med et catsuit eller kombiner det med lingeri eller andet latex.

Vær opmærksom på at latex kræver lidt arbejde i forhold til vedligeholdelse. Vi anbefaler Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray til at give den ellers matte latex glans og smidighed.

MærkeLate XStørrelseSPrimært MaterialeLateksFarveSortVaskeanvisningerHåndvask i koldt vand med en lille mængde parfumefri shampoo, Hæng til tørre, Vi anbefaler at give produktet en glansbehandling efter tørring, Opbevares på et mørkt stedEgenskaberJusterbar, Open cupSprogHollandsk, Tysk, Italiensk, Russisk, Engelsk, Tjekkisk, Dansk, Spansk, FranskSKU16308
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hųjt anbefalet!
Prisvenligt latex-korset af god kvalitet. Stålrammerne hjęlper korsettet med at holde sig i form og giver dig en smuk figur. Sidder som stųbt på kroppen og får ... Læs mere
Emma - 22. aug. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS