TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Le Désir Langærmet Mini Kjole var 1

Le Désir Langærmet Mini Kjole

På lager

Levering: 1-3 hverdage

269,00 kr.
Inkl. moms
Størrelsesguide

Oversigt

Du er stjernen af showet i denne forførende, langærmede mini kjole fra Le Désir.

Lad hver en kurve på din smukke krop blive fremhævet at det gennemsigtige stof, der smyger sig om din silhouet. Med O-formede udskæringer under brystet og variationer af stribede mønstrer over brystet, kan man ikke undgå at lægge mærke til din smukke front til gavn for din heldige partner. De lange ærmer og den midterste del af kjolen står i kontrast til det mere afslørende. sexede net med en mere dækkende tekstur.

Hele ryggen er et visuelt vidunder, med dele af ryggen og ballerne blottet som bare giver lyst til at pakke dig helt ud!

Denne mini kjole er designet til skrue helt op for varmen og få din partners puls til at pumpe, med et mix af nylon og spandex der giver en elasticitet som fremhæver alle dine bedste træk.

MærkeLe DésirProduktvægt (g)84StørrelseOne SizePrimært MaterialeNylonFarveSortVaskeanvisningerHåndvask i koldt vand, Vask separat, Må ikke tørretumbles, Må ikke stryges, Undlad at bruge blegemiddelEgenskaberStrækbarSprogEngelskSKU23414
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS