TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Le Wand Deux Mini Vibrator var 1

Le Wand Deux Mini Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lad dig forføre af Deux mini vibrator fra Le Wands skønne stimulation og smukke design. Den har to motorer og overraskende kraftige vibrationer, den kompakte størrelse taget i betragtning. Med en indbygget USB port behøver du aldrig mere at huske en oplader på rejsen. 

Den fløjlsbløde overflade føles skøn på dine yndlingssteder, og når du har tilføjet en smule vandbaseret glidecreme, bliver det hele endnu bedre. Brug den fleksible spids på de ydre erogene zoner, men særligt til at kærtegne din klitoris, hvis du vil have nydelse der kan mærkes hele vejen op i nakken. 

Du får hele 15 rumlende vibrationer at lege med, og hver af dem kan justeres med de 6 intensiteter, så du kan få lige præcis den stimulation, som du allerbedst kan lide. Brug den smarte rejselås når du er på farten og opbevar den i den medfølgende pose. 

Oplad vibratoren via USB porten, som du finder ved at trække håndtaget væk fra silikone tippen. Det stænktætte legetøj kan rengøres med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, så længde den ikke kommer under vand. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS