TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Adore Me Pleasure Sæt var 1

LELO Adore Me Pleasure Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

LELO Adore Me er det ideelle sexlegetøjs sæt til forførende og sensuelle par lege. Med Adore Me Pleasure Sæt får I nemlig både LELOs bløde og luksuriøse Sutra silke håndjern, et Intima silke blindfold og en LELO Mia 2 vibrator.

Brug Intima blindfoldet til at sætte synssansen ud af spil, så kroppens andre sanser forstærkes. Det får berøringer til at mærkes mere tydeligt og når bæreren har det på, kan han eller hun kun gætte sig til, hvilken nydelse, der er i vente.

De to Sutra silke håndjern er et blød og lækkert alternativ til almindelig håndjern, og kan bruges til at binde hænderne sammen eller til at binde hænderne fast til sengen eller lign. Med håndjernene på er bæreren underkastet sin partners dominans og kan bare give sig hen og nyde pirrende strejf og berøringer.

Med den kompakte og indbydende LELO Mia vibrator bliver oplevelsen endnu mere pirrende. Vibratoren forkæler jer med 6 pirrende vibrationsprogrammer, der kan stimulere kroppens erogene zoner for endnu større nydelse.

LELO Mia er opladelig og vandtæt, så I har fuld frihed til at nyde Adore Me sættet hvor I har lyst. I kan endda tage vibratoren med under bruseren og I slipper for at skulle tænke på batterier.

LELO Adore Me leveres i en smuk og stilfuld opbevaringsæske.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS