Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Billy Anal Unisex Vibrator Opladelig var 1

Oversigt

LELO Billy er en virkelig effektiv vibrator, som giver dig mulighed for meget målrettet anal stimulation. Den er en unisex model og kan derfor bruges af både mænd og kvinder.

Anal vibratoren har en god mellem størrelse og kræver, at du har en smule erfaring inden for området.

Billy har en let krumning, som gør den perfekt til anal stimulation. Selv om mænd og kvinder er forskellige, så har vibratoren den korrekte form, som passer begge køns indre anatomi. Den kan også bruges vaginalt.

Nederst har Billy en lille krans, som sikrer, at vibratoren ikke når længere op, end den skal. Kransen vil desuden massere dig let ved anusindgangen.

Du styrer Billys vibrationer på de brugervenlige knapper nederst på dildoen. Vælg mellem 5 forskellige lydsvage vibrationsmønstre, som kan vibrere på 6 forskellige styrkeniveauer - både mild og kraftig.

Vibratoren er opladelig, og du skal derfor ikke bekymre dig om at købe batterier (oplader medfølger).

Billy er fremstillet i blød medicinsk silikone og ABS-plast (ftalatfri). Dens silkebløde overflade bliver endnu mere glat og lækker, hvis du påfører en god vandbaseret anal creme. Selvom Billy er blød, har den en tilpas stivhed til, at du kan stimulere meget målrettet.

Når du bruger sexlegetøj til anal stimulation, er det særlig vigtigt, at du rengør produktet grundigt. Brug en sexlegetøjsrens for ekstra høj hygiejne.

Billy leveres i en flot æske med en flot opbevarings pose, oplader og brugermanual.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig godt produkt
numseleg - 27. nov. 2017
Anbefales varmt. Næsten som den ægte vare men sikker sex uden risiko for sygdomme. Køb den!
Rigtig god vibrator.
Julie - 21. oct. 2013
God størrelse, behagelig, med gode vibrationer, som bidrage positivt i forhold til orgasmer. Et minus at den ikke er vandtæt, dette er dog ikke noget der burde afholde en fra et køb. Kan varmt anbefales!
Dejlig
Lasse jensen - 13. sep. 2013
Det er en meget dejlig dildo og kan give nogle gode orgasmer men den kunne godt være vandtæt. Det er bare et godt produkt og nem at bruge
OMG
Anonymous - 13. mar. 2024
Som baggrund for denne anmeldelse skal det nævnes, at jeg er en relativ nybegynder, når det kommer til legetøj som dette. Jeg har ikke meget erfaring, og i den henseende føltes det overvældende at investere så mange penge i et produkt, som jeg ikke rigtig vidste, hvor godt jeg ville kunne lide. Jeg var på udkig efter følgende kriterier. 1: Ingen hænder, 2: genopladelig. 3: stilfuldt design, 4: varierede vibrationer. Og endelig, LELO Billy. Det er alt dette og mere til. At åbne pakken er lidt som at åbne en ny iPhone. Der er kælet for det meste af produktets præsentation. Den er let og ligger godt i hånden. Knapperne er nemme at nå, og den reagerer hurtigt. Den har en række styrker og vibrationer, der passer til enhver fantasi. Fra kildren til stød. Batterikapaciteten har aldrig været et problem, og den fungerer lige så godt alene som i selskab med andre. Som gift heteroseksuel mand uden den store lyst til at blive penetreret, rammer den, hvor den skal, og gør det, den skal, til fulde, uden at jeg føler mig misbrugt. Den sidder godt fast, men er ikke stor (her kommer erfaringen ind i billedet). Den larmer ikke, men selvfølgelig kan man høre den, men i den rigtige indstilling er det en del af det sjove for mig. Det er umuligt at garantere en orgasme, men der er ingen tvivl om, at dette vil hjælpe dig på vej. Jeg har ikke fortrudt det et sekund.
Maskinoversat fra sinful.no

LELO Billy Anal Unisex Vibrator Opladelig

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS