Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Confession Gaveæske til Par var 1

LELO Confession Gaveæske til Par

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Introducer din partner for blid bondage og lækre vibrationer med den eksklusive The Confession Gaveæske fra LELO.

LELO har samlet nogle af deres mest populære produkter i en række luksus-gaveæsker, som på én gang er smukke og pirrende at modtage.

Med de elegante, dyblilla SUTRA manchetter, i blødt silke og ruskind, er The Confession æsken særligt velegnet til jer, som ønsker at eksperimentere med bondageleg og kontrol.

Når hun er fikseret, er vejen åben for frække oplevelser med den prisvindende TIANI 3 par vibrator, som tillader ham at trænge ind mens vibratoren er oppe, så I begge kan få fuld glæde af de pirrende rystelser. Stimulerer både G-punkt og klitoris på samme tid, for særlig intens orgasmeoplevelse.

Med Tiani 3 får I kraftige men lydsvage vibrationer, 8 stimulationsmønstre og en fjernbetjening, der kan bruges på op til 12 meters afstand. Du har således mulighed for fuld kontrol over hendes lyst og orgasmer.

Æsken indeholder desuden LELOs glidecreme Personal Moisturizer i praktisk 75 ml. tube. Glidecremen fra LELO er prisvindende, allergivenlig og indeholder plejende og kølende Aloe Vera.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS