Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Dare Me Pleasure Sæt var 1

LELO Dare Me Pleasure Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

LELO Dare Me Pleasure Sæt indeholder alt, hvad du skal bruge for at få en både romantisk og kinky aften med din partner, hvor nydelsen er i højsædet.

Sættet indeholder nogle af LELO’s absolutte bestsellere, og ligesom alle andre LELO's produkter er dette sæt også utrolig stilfuldt - bestemt et sæt, som man kan være bekendt at have stående fremme på natbordet.

Den flotte sorte æske indeholder: en pirrende ruskindspisk, silke manchetter og de populære Luna bækkenbundskugler.

Lad din partner mærke en sitrende fornemmelse i kroppen, når du slår enten blidt eller så det kan mærkes! Og ta' den fulde kontrol, når du binder din partner til sengen med silke manchetterne. Og sidst men ikke mindst: eksperimenter med de sorte bækkenbundskugler.

Pisken har et flot håndtag i akryl og stål samt snerter af ruskind, som ikke slår alt for hårdt. Silke manchetterne kan bruges til enten hænder eller føder. Indvendigt er de polstret med blødt ruskind og er derfor behagelige at have på.

De sorte bækkenbundskugler kan bruges til både nydelse og bækkebundstræning. (Obs! hvis du vil læse mere detaljeret om brugen af kuglerne, så find dem her i shoppen, hvor du også kan købe dem separat).

Udover den flotte æske, som produkterne ligger i, medfølger også en sort satinpose til opbevaring af bækkenbundskuglerne.

LELO Dare Me Pleasure Sæt er den perfekte gaveidé!

Obs! Alle produkter i dette sæt kan også købes separat i Sinful.dk shoppen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS