TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO F1S V2 Blue Pleasure Console Masturbator var 1

LELO F1S V2 Blue Pleasure Console Masturbator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.795,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Gør dig klar til LELO F1S™ V2, der effektivt forkæler dig med euforiske lydbølger. Den patenterede Cruise Control-teknologi sikrer høj intensitet på hele din nydelsesrejse.

Dette himmelske penis sleeve byder på dobbelt så meget styrke som sin forgænger og kan prale af 4 unikke programvariationer. Hvert program har 7 vibrationsmønstre, som leder dig mod din ultimative orgasme.

Den forbedrede penis Pleasure Console er blødere og mere bøjelig til at rumme et større udvalg af former og størrelser. Påfør en generøs mængde vandbaseret glidecreme til indersiden af det rillede, silkebløde silikone og nyd en uforglemmelig solosession. Læn dig tilbage og lad sleevets to kraftfulde motorer tage dig til nydelseshimlen.

Ultimativ tilfredsstillelse er målet med det imponerende open-interface sextech. Download LELO-appen og lad de 10 sensorer tage hånd om dit skaft, så du kan udleve dine hedeste online fantasier. Du kan også lave skræddersyede programmer for at få en helt unik onanioplevelse.

Det klassiske, vandtætte design giver dig mulighed for at opgradere dine brusebade. Dermed er det også super nemt at rengøre. Skyl det blot med varmt vand og mild sæbe og lad det lufttørre, så det altid er klar, når du får lyst.

Produktet har vundet en XBIZ pris i kategorien "Male Pleasure Product of the Year" i 2022. 

MærkeLELOProduktvægt (g)290Fuld Længde (cm)14.5Indre Dybde (cm)11Diameter (cm)6.5Indre Diameter (cm)5Strækbar DiameterJaStrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)120Vibrationsmønstre7Vibrationshastigheder4Primært MaterialeSilikoneFarveBlåAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberApp-styret, Opladelig, Vibration, StænktætSprogEngelsk, Fransk, TyskSKU24881
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
fint
et fint produkt, der giver det ønsket resultatprosta kræft - 18. mar. 2023
Fin nok men
Fin nok men havde forventet noget andet til de penge Steffen - 5. sep. 2022
Det en ommmer…. :(
1:Den er alt for lille :( 2:vibrationen og det den ellers gør er ikke noget at snakke om den kan ikke få mig til at komme desværre 3: spild af penge og smit ud... Læs mere
RaS - 12. aug. 2022
Okay men…
I forhold til prisen, synes jeg ikke den er det værd. Tror den ville være ok hvis man har en tynd penis, da det næsten er umuligt at få den ind i maskinen når m... Læs mere
Thomas - 21. oct. 2021
Larmer og virker ikke. Spild af 1500 kr
Øv øv. Lyder som en boremaskine og kan knapt gøre den stiv, endnu mindre give udløsning. Køb noget andet.Enel - 5. oct. 2021
Bedste produkt nogensinde
Orgasmegaranti med lækre vibrationer kan varmt anbefalesJimse44 - 19. sep. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS