TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator var 1

LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.795,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tag dine onanioplevelser til nye højder med LELO F1S™ V2. De imponerende lydbølger tager dig med på et nydelseseventyr, imens den patenterede Cruise Control-teknologi sikrer høj intensitet under hele din solosession.

Dette himmelske penis sleeve byder på en dobbelt så intens oplevelse som sin forgænger. 4 unikke programvariationer, hver med 7 vibrationsmønstre, giver dig mulighed for at justere din session, så du hurtigt og effektiv når det store O.

LELOs forbedrede penis Pleasure Console er blødere og mere fleksibel til at rumme et bredere udvalg af former og størrelser. Tilsæt en generøs mængde vandbaseret glidecreme til det rillede, silkebløde silikone og oplev stimulation, der tager dig direkte over målstregen. Læn dig derefter tilbage og lad sleevets to kraftfulde motorer massere dit skaft.

Optimal tilfredsstillelse er målet med dette utrolige open-interface sextech. Download LELO-appen for at få mest muligt ud af nydelsen og udlev dine hedeste online fantasier. Appen giver dig også mulighed for at lave skræddersyede programmer til at skabe unikke, intense oplevelser.

Opgrader dine brusebade med masturbatorens vandtætte design, der også gør den nem at rengøre. Skyl blot med varmt vand og mild sæbe, lad den lufttørre og find den frem, lige når du har lyst.

Produktet har vundet en XBIZ pris i kategorien "Male Pleasure Product of the Year" i 2022. 

MærkeLELOProduktvægt (g)300Fuld Længde (cm)14.3Indre Dybde (cm)11Diameter (cm)6.5Indre Diameter (cm)5Strækbar DiameterJaStrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)120Vibrationsmønstre7Vibrationshastigheder4Primært MaterialeSilikoneFarveRødAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberApp-styret, Opladelig, Vibration, StænktætSprogEngelsk, Fransk, TyskSKU24880
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lelo F 15
En stor skuffelse. Kedelige vibrations mønstre, passer kun til små tissemænd. Er smidt i skraldespanden. Mine kone er meget tilfreds med de tilsvarende produk... Læs mere
jens - 29. aug. 2022
Holder øje
Den virker faktisk helt okay, men der er et par ting man nok skal overveje. Jeg føler selv at jeg er tæt på at være for bred til den og derudover larmer den des... Læs mere
L - 21. oct. 2021
OMG! Helt vild oplevelse...
Jeg kan kun sige, ja tak. Bedste onani-produkt jeg ejer. Jeg var betænkelig grundet, at produktet ikke er en "stroker".....gør ikke noget. Den giver den vildest... Læs mere
Bandit - 4. sep. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS