Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg var 1

Oversigt

LELO Hula Beads er et revolutionerende vibrator æg, der som det første på markedet både roterer og vibrerer. Kombinationen af rotationer og rotationer gør Hula Beads meget pirrende og ægget kan med fordel bruges til frække par, f.eks. hvor dine bevægelser styrer vibrationernes intensitet og frekvens. 

Hula Beads er også fremragende til bækkenbundstræning, da æggets bevægelser aktiverer musklerne i bækkenbunden så du holder godt fast omkring det og dermed opnå en mere effektiv træning af bækkenbunden. 

Det trådløse vibrator æg kan f.eks. bruges hvor du kun fører den øverste, roterende kugle op, så den vibrerende kugle forkæler den følsomme skedeåbning med dejlige vibrationer. Alternativt kan du føre hele ægget op og lade den roterende kugle massere op imod g-punktet. 

Hula Beads leveres med LELOs unikke SenseMotion fjernbetjening, der gør det lettere og mere pirrende at fjernstyre æggets bevægelse. Fjernbetjeningen gør det nemlig muligt at vælge imellem 6 forskellige og forudindstillede vibrationsprogrammer og to programmer, som du selv skaber med dine bevægelser. Du kan altså lave dit helt eget og unikke vibrationsprog blot ved at bevæge fjernbetjeningen og dermed opnå en mere intens og levende oplevelse med din partner, end det er muligt med vibrator æg fra andre producenter.

Det stilrene og lækre Hula Beads vibrator æg er opladeligt og det er fremstillet i mat silikone i høj kvalitet, så du får en blød og behagelig overflade. Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme med Hula Beads, så du får den bedst mulige oplevelse med vibrator ægget og det bliver mere behageligt at føre op. 

Medfølger: Trådløs fjernbetjening, oplader og opbevaringspose.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spændende
F. - 27. apr. 2020
Er godt tilfreds med ægget, det er brugervenligt , ligesom fjernbetjeningen er et hit. Er dog skuffet over batteriet. I betragtning af at det er li-on batteri, Burde det ikke aflade i skuffen, på 2-3 dage. Det er meget lang tid om at lade op, hvorfor jeg har opladt det, efter rengøring. Når det så skal bruges igen, er der ca 2 timers ventetid.
God
P. - 11. mar. 2014
Da jeg i forvejen har et Vibe Therapy Reign trådløs æg, men ikke syntes, at vibrationerne var så kraftige som jeg kunne ønske mig, så valgte jeg, at købe Lelo Hula Beads roterende vibrator æg i håb om kraftigere vibrationer. Da det samtidig også var roterende og pirrende, så måtte det købes (selvom jeg syntes prisen lå lige lidt for højt) Ægget er helt sikkert mere kraftigt og det vibrerer også godt samtidig med at den roterer. Den medfølgende fjernbetjening er fantastisk og kan drejes som man har lyst samtidig med, at den giver en dejlig vibrerende følelse. Det er meget let at sætte op og holder sig på plads. Et godt produkt, men havde en stor forventning til at den virkede ”meget mere” kraftig i både dens roterende, pirrende og vibrerende, men som dog alligevel bliver brugt flittigt.
Et must for alle kvinder!
Ellen - 8. jun. 2017
Helt fantastisk produkt, der kan bruges til både behov og fornųjelse. Det styrker bękkenbundsmusklerne med en gåtur, og driller vidunderligt om natten! Kan ikke lade vęre med at anbefale! :o)
0
Noget du aldrig har fųlt fųr.
Katarina - 10. jan. 2016
Den bevęger sig på den męrkeligste måde – stimulerer blidt, men fast dit indre område på en måde, som ingen menneskelige kropsdele kan.
0
Et must for alle kvinder!
Ellen - 11. mar. 2015
Vidunderlig ting, som du kan bruge til store fordele og fornųjelse. Brug den som bękkenbundstręner på en gåtur og til at tilfredsstille dig selv om natten! Kan kun anbefales! :o)
0
Gud
Anonymous - 6. aug. 2017
Da jeg allerede havde et trådløst Vibe Therapy Reign-æg, men ikke fandt vibrationerne så kraftige, som jeg ønskede, besluttede jeg at købe Lelo Hula Beads roterende vibratoræg i håb om kraftigere vibrationer. Da det også var roterende og pirrende, var det et must at købe (selvom jeg syntes, at prisen var lidt høj). Ægget er bestemt mere kraftfuldt, og det vibrerer også godt, mens det roterer. Den medfølgende fjernbetjening er fantastisk og kan drejes, som du vil, samtidig med at den giver en dejlig vibrerende fornemmelse. Den er meget nem at sætte op og bliver siddende. Et godt produkt, men jeg havde store forventninger til, at den ville være "meget mere" kraftfuld i sin rotation, prikken og vibration. På trods af det bliver den brugt meget.
Maskinoversat fra sinful.no
Et must for alle kvinder!
Anonymous - 6. aug. 2017
En fantastisk genstand, som kan bruges til både nytte og fornøjelse. Brug den som bækkenbundstræner på promenaden og til tilfredsstillelse om natten! Kan kun anbefales! :o)
Maskinoversat fra sinful.no
Skuffende
Anonymous - 13. mar. 2024
Ingen "hula hula" med disse. Materialet er silkeblødt, men trækker ned og giver svage vibrationer og meget støj. Ikke et produkt til dem, der kræver det lille ekstra.
Maskinoversat fra sinful.no

LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS