Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator var 1

LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
1.595,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

LELO Ida er den første fjernbetjente par vibrator i verden, der kombinerer kraftfulde vibrationer og pirrende rotationer. Kombinationen sikrede i 2014 Ida en O Award for 'Outstanding Debut Product' og den gør, at I kan få en endnu mere stimulerende og dejlig oplevelse, mens I nyder hinanden.

LELO Ida er en par vibrator, der bæres af kvinden under sex og som stimulerer jer begge. Vibratoren er særligt velegnet til kvinder, der foretrækker fyldig stimulation og den kan også nydes uden partner, hvis man ønsker det.

Udvendigt forkæler den flade og afrundede vibrator hendes klitoris med skønne vibrationer, der også kan mærkes af ham, når I er tæt op af hinanden. Klitoris vibratoren er dobbelt så kraftfuld som lignende par vibratorer, for ekstra nydelse. Imens masserer den indvendige stimulator hendes G-punkt i dejlige, roterende bevægelser, der også vil pirre ham. Rotationerne minder om dem, man kan få med en rabbit vibrator, men i en mere rolig udgave. Oplevelsen er perfekt koordineret så den indvendige stimulator forkæler jer i samme rytme som den udvendige klitoris vibrator. Med andre ord giver LELO Ida jer begge intens og nydelsesfuld stimulation, som I kan nyde sammen, i samme takt, uanset hvilket af de 8 pirrende programmer I vælger.

LELO Ida har indbygget SenseMotion teknologi, der gør det legende let at vælge, hvilken stimulation I ønsker. Når I bruger et af Idas to SenseMotion programmer vil jeres bevægelser nemlig styre hastigheden og intensiteten i jeres stimulation. Holdes fjernbetjeningen i vandret position, er Idas stimulationer blide og sensitive. Holdes den derimod i lodret position, vil stimulationerne blive kraftigere. Selve par vibratoren vil desuden pulsere/vibrere i takt med den rytme, som du bevæger hånden i, og du kan nemt følge med i stimulationen, da fjernbetjeningen vibrerer i samme rytme som klitoris vibratoren.

Med LELO Ida får I mulighed for at opnå endnu bedre seksuelle oplevelser sammen, uanset hvor I er. Vibratoren er nemlig både vandtæt og opladelig så I har fuld frihed til at nyde hinanden. Der medfølger oplader til vibratoren, batteri til fjernbetjeningen og samt en lille stof pose til opbevaring.

Vi anbefaler at I bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med LELO Ida og at I rengør den med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring efter brug.

LELO Ida er i øvrigt kåret som Bedst i Test af det svenske magasin Expressen i 2020.

Obs! Ida minder meget om LELO Tara, der også findes her i shoppen. Forskellen er, at Tara ikke styres med fjernbetjening og har færre stimulerende programmer.

MærkeLELO
Produktvægt (g)78
IndeholderOpbevaringspose, Prøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)16.5
Indførbar Længde (cm)9.5
Diameter (cm)5.6
Strømkilde2 x AAA (Inkluderet), USB-oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationshastigheder8
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Vibration
SprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk, Russisk
SKU13672
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elsker fjernbetjeningen
Mette - 23. mar. 2017
Det er en super lækkert vibrator. Personligt kan jeg bedre lide formen på We-Vibe under selv samlejet, da jeg synes den her kan klemme lidt, men jeg elsker fjernbetjeningen og vibrationerne. Det er rigtig frækt, at fjernbetjeningen styres af bevægelserne frem for knapper. Det gør den nemmere at bestemme lige præcis, hvordan vibrationerne skal være. Jeg synes tit, at vibrations-mønstrene på vibratorer kan være meget forudsigelse, men det er intet problem med den her fjernbetjening. Super frækt, når kæresten styre den.
Fantastisk fjernbetjening
Mette - 8. jun. 2017
Helt fantastisk vibrator. Personligt kan jeg bedst lide We-Vibes design under sex, fordi Ida nogle gange fųles lidt klemmende – selvom dens fjernbetjening og vibrationer er noget virkelig fantastisk. En stor innovation er, at vibrationen kan justeres med en simpel håndbevęgelse, uden at du behųver at trykke på nogen knapper. Det giver dig mulighed for nemt at justere vibrationen efter din smag. Vibratorernes rytmer er ofte for forudsigelige, men det er ikke problemet med denne fjernbetjening. Den er isęr god i hęnderne på min kęreste.
0
Lękkert slik til både ham og hende.
Tanja - 17. feb. 2019
Lękkert slik til både ham og hende.
0
Elsker fjernbetjeningen.
Mette - 8. jun. 2017
Det er en super lękker vibrator. Personligt kan jeg bedre lide formen på We-viben under selve samlejet, da jeg synes den kniber lidt, men jeg elsker fjernbetjeningen og vibrationerne. Man bliver så tęndt af, at fjernbetjeningen styres af bevęgelserne i stedet for knapperne. Det gųr det nemt at bestemme pręcis, hvordan vibrationerne skal vęre. Jeg oplever ofte, at vibrationsmųnstrene på vibratoren kan vęre forudsigelige, men det er ikke et problem med denne fjernbetjening. Meget pirrende når kęresten styrer det.
0
Jeg elsker fjernbetjeningen.
Mette - 8. jun. 2017
Dette er en virkelig utrolig vibrator. Personligt foretrękker jeg formen på We-Vibe under selve samlejet, fordi denne kan knibe lidt, men jeg elsker fjernbetjeningen og vibrationerne. Det er virkelig fedt, at fjernbetjeningen styres af dine bevęgelser i stedet for knapper. Dette gųr det nemmere at indstille styrken af vibrationerne. Jeg tror ofte, at vibratorens vibrationsmųnstre kan vęre en smule forudsigelige, men det er ikke et problem med denne fjernbetjening. Det er super sexet, når min partner styrer det.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS