TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator var 1

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Tænder du på kraftig klitoris stimulation? Og er du vild med den populære rabbit vibrators dobbelt stimulerende nydelse? Så er LELO Ina dobbelt vibratoren ideel til dig.

Obs! LELO Ina er netop nu kommet i en forbedret og endnu mere powerfuld udgave. Det er naturligvis denne Ina 2 vi tilbyder her!

Ina 2's klitoris vibrator sidder tæt på selve dildoen, og den stimulerer derfor meget direkte på din klitoris. Selv ved milde vibrationer, stimuleres klitoris meget. Derfor er Ina for dig, der har erfaring og for dig, som er vild med meget powerfuld klitoris stimulation.

Før det farvede stykke af vibratoren op og vælg mellem 6 forskellige vibrations mønstre, som du kan justere på 8 forskellige styrkeniveauer. Ina har to kraftige motorer, som vibrerer samtidigt eller skiftevis, alt efter hvilket mønster du vælger.

LELO Ina 2 er ikke en speciel stor vibrator, men når du fører den ind, fylder den rigtig godt, fordi den har en god højde. Den har desuden den rette krumning og den korrekte fylde til, at du kan støde den optimalt op mod dit G-punkts område.

Vibratoren er meget ergonomisk i formen. Den slutter sig tæt omkring din krop og kan sidde helt selv, så du kan nyde den håndfrit. Selve klitoris vibratoren er, trods dens fasthed, fleksibel og vil tilpasse sig din kropsform.

Ina 2 er opladelig. Opladeren medfølger i den fine æske, som vibratoren leveres i. I æsken ligger også en fin satinposes til opbevaring.

For at få den bedste oplevelse med Ina skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler LELO's glidecreme til sexlegetøj. Husk desuden at gøre den grundigt rent efter brug. Til dette er LELO's rengøring til sexlegetøj ideel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
5 stjerner
Har brugt den med min kæreste over flere omgange nu, den er lækker i materialet og gør hvad den skal. Særligt de forskellige funktioner er et stort plus.Ps - 14. feb. 2022
Det bedste
Som relativ nye i verdenen med sexlegetøj, er dette klart et spændende produkt, den er super lydsvag og de mange programmer giver god variation både når den bru... Læs mere
Loulou - 27. feb. 2018
Wow
Wow..! Det er min første vibrator og jeg er vild med det! Beskrivelsen på hjemmesiden passer med virkeligheden og det kan der ikke klages over. Kan klart anbe... Læs mere
E - 19. jul. 2017
Generelt god, hvad du ville forvente.
Dette er en god tilfųjelse til enhver samling. Den er ret nemt at holde af. Den har gode vibrationsmųnstre. Når det er sagt, får den mig ikke til at komme hver ... Læs mere
Carly - 27. oct. 2015

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS