Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Iris Opladelig Dildo Vibrator var 1

LELO Iris Opladelig Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

LELO Iris er en fyldig og robust dildo vibrator. Meget effektiv og meget stilren i designet. Iris har en lettere ujævn overflade prydet af et blad-lignende mønster inspireret af Iris blomsten. Dette giver dig ekstra stimulation, når du fører den op. Vibratoren har 2 indbyggede motorer, som er meget effektive. Den ene motor sidder i selve dildoen og den anden sidder ved sølvkanten, hvor den masserer dig i skedeindgangen. De to motorer kommer virkelig til sin ret, når du vælger et af Iris' 5 pulserende mønstre. Her vil de vibrere skiftevis og give dig en helt særlig stimulation. Du kan selv justere, hvor kraftigt du ønsker vibrationerne – vælg mellem 8 forskellige styrkeniveauer fra ganske mild til meget powerfuld. Iris har en let krumning, som gør den ideel til stimulation af dit G-punkt. Overfladen af medicinsk silikone gør den meget behagelig og blød at bruge. Den er dog på ingen måder bøjelig og kan derfor stimulere dig meget målrettet. Dildo vibratoren er opladelig. 2 timers opladning giver op til 4 timers ren nydelse. Vibratoren leveres i en smuk og elegant æske med tilhørende oplader, manual og satin opbevaringspose. Hvis du vil opnå maksimal nydelse, kan du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Vi anbefaler LELO’s glidecreme til sexlegetøj. Husk at rengøre Iris efter du har brugt den. Brug LELO’s rengøring til sexlegetøj. Når du køber LELO Iris, kan du med fordel også købe: - LELO’s rengøring til sexlegetøj - LELO’s glidecreme

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Uanspændt
Pigekenneth - 16. apr. 2015
Efter at have kæmpet lidt med at få apparatet igang, begyndtenjeg endelig at føle mig lidt tilpas med den. Dog er den ikke for de mere stramme kvinder , da den fra start af er en smule for tyk. Sp der skal laves noge forarbejdeselv. Men ogasme fik jeg.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS