TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Lily Opladelig Klitoris Vibrator var 1

LELO Lily Opladelig Klitoris Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

LELO Lily er en sød, lille klitoris vibrator perfekt til dig, der ønsker det diskret og stilfuldt. Den beskedne størrelse og muligheden for meget milde vibrationer gør Lily ideel, hvis du er nybegynder. Klitoris vibratoren har et lille knæk på midten, som gør, at den lægger sig tæt ind til din krop. Tænd for vibrationerne og lad den ligge og hvile på din klitoris. Lilys runde former passer perfekt til enhver kvindekrop. Lilys flade form gør den også meget velegnet at bruge, imens du elsker med din partner. Bag Lilys stilfulde og diskrete ydre gemmer sig nogle meget effektive vibrationer. Vælg mellem 6 (lydsvage) vibrationsstyrker – fra helt mild til meget kraftig. Og skift imellem de 4 pulserende mønstre, som giver en anderledes stimulation. Lily er fremstillet i fløjlsblød ABS-plast, som føles virkelig behagelig mod kroppen. Dens stilrene design har gjort den til en rigtig populær vibrator hos mange kvinder.

Vi anbefaler, at du bruger LELO's glidecreme sammen med Lily, da det vil give dig den bedste oplevelse. Rengør vibratoren med LELO's sexlegetøjs rengøring efter brug. Klitoris vibratoren er opladelig, og du skal derfor aldrig tænke på at købe batterier. 2 timers opladning giver op til 7 timers vibrationstid. Opladeren medfølger og leveres sammen med vibratoren i en stilfuld æske, hvor der også ligger en fin satinpose til opbevaring.

Når du køber LELO Lily, kan du med fordel også købe: - LELO's rengøring til sexlegetøj. - LELO's glidecreme til sexlegetøj.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin og diskret
Lækker lille klitorisvibrator i dejligt blødt materiale. Den kommer i en fin lille silkepose og sort stilet æske og der er oplader til. Skønt med opladeren! De... Læs mere
GL - 10. jun. 2013
Lækker handy vibrator
Jeg giver dette produkt topkarakter. Designet et utroligt lækkert, materialet meget blødt og udformningen passer perfekt til den kvindelige anatomi. Størrelsen ... Læs mere
Pia - 11. aug. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS