Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Beads Classic var 1

LELO Beads Classic

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Effektiv bækkenbundstræning vil gøre dig strammere forneden og give dig mere lyst og følsomhed i skeden.

Både jordmødre og gynækologer anbefaler bækkenbundstræning, og til dette er Luna træningskuglerne perfekte. De passer til alle kvinder; til nybegynderen og til den erfarne. Til hende, der lige har født og til hende, der lider af inkontinens. Obs! Kuglerne findes også i en mindre udgave her i Sinful.dk shoppen, som er beregnet til dig, der er under 30 år eller endnu ikke har født.

LELO Luna bækkenbunds træningskugler består af 4 plast kugler og en blød kugleramme i silikone. 2 af kuglerne vejer 28 g og de 2 andre vejer 37 g. Du kan selv ”samle” sættet, som du finder bedst. Start ud med de lette kugler eller måske bare én kugle (som så bruges uden kuglerammen), hvis du er helt nybegynder. Og øg så træningsbelastning, jo stærkere du bliver.

Sæt de ønskede kugler i den bløde hvide kugleramme. Før kuglerne op i skeden, lav en knibeøvelse og klem om dem. Når du skal lave en knibeøvelse, skal du starte dit knib bagtil ved anusindgangen og lige så stille bevæge knibet frem til skedemusklerne. Fortsæt denne øvelse i små 5 min.

På bækkenbundskuglerne sidder en yderst holdbar silikonesnor, som du hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud.

Vi anbefaler, at du smører lidt glidecreme på kuglerne, inden du sætter dem op. Det vil føles endnu mere behageligt. LELO's egen glidecreme er perfekt til dette formål.

Luna kuglerne rengøres med LELO's egen rengørings spray, som er beregnet til alle LELO's produkter.

Luna leveres i en fin æske, hvor der også ligger en satinpose til opbevaring.

Obs! LELO Luna bækkenbundskugler er blevet anbefalet af læger og sexologer i det amerikanske talk show The Doctors.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Træning efter fødsler
Charlotte - 12. jun. 2019
Ønskede nogle kugler med forskellig vægt, så jeg kunne træne mig op. Det giver Lelo Luna mig. Jeg har fået et kejsersnit og født alm en gang også. Første fødsel var der intet efter, men den sidste (for nu 3.3år siden) har jeg hele tiden haft problemer efter. Nu var det tid til at gøre noget ved dét. Jeg har prøvet den lyserøde lette 4 gange, a 10-20minutter. I den tid sætter jeg den op igen flere gange, da den bliver ved med at falde ud. Med denne erfaring, er jeg nu bare endnu mere glad for, at jeg valgte en med flere vægte og er faktisk skræmt over hvor slemt det står til med mine muskler
good for beginners
a - 26. jul. 2015
Never used beads before, but these are very easy and comfortable to use. I like that there are various stages, so that it can get more advanced with time. I have only used them for a few days, so don't feel an effect yet, but I am sure it will have an effect in the long run.
Bækkenbunds træningskugler.
Jette M. - 7. may. 2013
Jeg har haft mine kugler i 5 dage. Jeg har brugt de letteste, for ikke at få ubehag i opstarten og det går fint - ca. 3 timer hver dag, uden problemer overhovedet. Hvordan det på sigt vil virke på mine slappe bækkenbundsmuskler kan jeg jo ikke sige noget om allerede nu. Men jeg er tilfreds med, at jeg nu aktivt prøver at gøre noget, så jeg får forhåbentligt får færre problemer. Der mangler en dansk brugsanvisnig i pakningen.
Forkert stųrrelse
Matilda - 27. jul. 2018
Endnu en gang har Lelo udviklet et produkt af hųj kvalitet. Utrolig god kvalitet, meget glat og på samme måde fųles det rigtig godt. Disse var dog alt for lette og store til mig. Jeg skal ikke arbejde hårdt for at holde dem inde, de gynger bare lidt. Jeg er 24 år, har relativt stęrke bękkenmuskler og har ikke fųdt et barn. Planlęgger at komme i gang med snart, så jeg gemmer dem!
0
Dejlig
Linda - 17. jan. 2018
Har kun brugt dem få gange, men kan virkelig godt lide dem! Komfortable med god vęgt og nemme at rengųre. Jeg bliver altid lidt spęndt, når jeg bruger dem og ser frem til stęrkere orgasmer, når jeg tręner.
0
Åh, gud!
Anonymous - 13. mar. 2024
Købte dette produkt efter at have læst Fifty Shades. Jeg blev ikke skuffet. Jeg har testet begge dele ved at bruge dem som ekstra stimuli, og de forbedrer eksterne stimuli enormt. Så brugte jeg dem, men i starten kun, når jeg var hjemme og gik rundt og lavede huslige pligter. De giver en enorm følelse af velvære, som virkelig øger livskvaliteten. De giver en pulserende fornemmelse, øger hjerterytmen og behovet for mere stimulation. Du vil simpelthen ikke undvære dem. Køb dem, du vil ikke fortryde det!
Maskinoversat fra sinful.se
Min kæreste elsker dem!
Anonymous - 13. mar. 2024
Sjove kugler, der altid gør min kæreste våd. Hun plejer at gå rundt med dem, når hun gør rent, og vi har altid god sex bagefter! Nemme at vaske af, og materialerne føles gode! Anbefalet af både mig og min kæreste
Maskinoversat fra sinful.se
Vidunderlige perler...
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan virkelig mærke en forskel i mine orgasmer, når jeg har brugt disse. Jeg troede, at mine orgasmer var intense før, så efter disse var det mindblowing! Bruger disse så ofte som muligt, vidunderlig følelse. Jeg elsker Lelo.
Maskinoversat fra sinful.se
Jeg elsker dem!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuglerne har et lille lod i sig, som bevæger sig og nærmest vibrerer, når man går hurtigt, går op ad trapper eller lignende. Helt fantastisk forspil, hvis man skal ud blandt folk før en aftale. Jeg havde de blå 2*37 gram kugler, da jeg var på arbejde i en butik. Jeg havde tænkt mig at have dem på hele dagen for at blive helt klar til at møde min mand efter arbejde til en hyrdesession. Vi havde i alt seks runder, hvor jeg fik orgasme hver gang, og han kom kun én gang. Det var den slags forspil, jeg kommer til at gentage mange gange mere.
Maskinoversat fra sinful.no
Meget gode og alsidige bolde
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er virkelig godt! Afhængigt af dit humør kan du bruge en anden kombination. Slutresultatet er godt, selv manden er glad, når klemmen er hård.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS