TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Beads Noir var 1

LELO Beads Noir

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

I 2012 er rigtig meget sexlegetøj inspireret af Fifty Shades bøgerne, og disse sorte bækkenbundskugler er ingen undtagelse. Noir bækkenbundskuglerne fra LELO er designet med tanke på den nydelse og de oplevelser, som hovedpersonerne i bøgerne har med bækkenbundskugler, og den flotte sorte farve leder tankerne hen på både det kinky og det pirrende.

Brug Noir kuglerne til de nydelsesfulde oplevelser sammen med en partner, eller brug dem til effektiv træning af din bækkenbundsmuskulatur. 

Obs! Hvis du vil bruge kuglerne til bækkenbundstræning, så vær opmærksom på, at disse kugler har en størrelse, der rent størrelsesmæssigt anbefales til kvinder under 30 år og kvinder, der IKKE har født. Er du over 30 år eller har født, anbefaler vi de almindelige bækkenbundskugler, som også kan købes her i shoppen. 

Effektiv bækkenbundstræning vil gøre dig strammere forneden og give dig mere lyst og følsomhed i skeden. Både jordmødre og gynækologer anbefaler bækkenbundstræning med bækkenbundskugler. 

Noir bækkenbundskugler består af 2 plast kugler og en blød ”kugleramme” i silikone. De to kugler vejer hver 37 g. Du kan vælge at bruge de to kugler på samme tid (bruges ved hjælp af ”kuglerammen”), eller du kan vælge kun at benytte én af kuglerne. 

Før kuglerne op i skeden, lav en knibeøvelse og klem om dem. Når du skal lave en knibeøvelse, skal du starte dit knib bagtil ved anusindgangen og lige så stille bevæge knibet frem til skedemusklerne. Fortsæt denne øvelse i små 5 min.

På bækkenbundskuglerne sidder en yderst holdbar silikonesnor, som du hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud. 

Vi anbefaler, at du smører lidt glidecreme på kuglerne, inden du sætter dem op. Det vil føles endnu mere behageligt. LELO's egen glidecreme er perfekt til dette formål.

Luna kuglerne rengøres med LELO’s egen rengørings spray, som er beregnet til alle LELO's produkter. 

Luna leveres i en fin æske, hvor der også ligger en satinpose til opbevaring samt en lille glidecreme-prøve. 

Obs! LELO Luna bækkenbundskugler er blevet anbefalet af læger og sexologer i det amerikanske talk show The Doctors.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet
Det er nogle rigtig lækre bækkenbunds kugler, jeg har prøvet flere forskellige, men får altid mens.-ligende smerter fordi de kommer op og ramme min livmoderhals... Læs mere
Heidi - 1. jan. 2014

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS