Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator var 1

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
649,00 kr.486,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Den lækre og stilfulde LELO Mia 2 er blevet endnu bedre: Mød den videreudviklede Mia 2!

Mia 2 er en kompakt og indbydende klitoris vibrator, der i både udseende og størrelse mest af alt minder om en læbestift eller mascara. Det lækre design er feminint og diskret, og den beskedne størrelse gør vibratoren perfekt til at ha' med i håndtasken, hvis du er på farten.

Med Mia 2 får du nu både 100 % kraftigere vibrationer og 6 vibrationsmønstre. Du kan endda tage den med under bruseren for den nye Mia er nemlig også vandtæt så der er endnu flere muligheder for at nyde de dejlige vibrationer, der virkelig kan målrettes med Mias faste spids.

Mia 2 er utrolig brugervenlig og vibrationerne er klar på kun et øjeblik. Du oplader nemt Mia med det indbyggede USB-stik, der gemmer sig under låget og som kan tilsluttes direkte til din computer. Du får hele 1,5 times skønne vibrationer på en enkelt opladning.

Ønsker du en ægte kvinde-gadget, der altid er til rådighed både på arbejdet og derhjemme, så bør du prøve Mia. Vibratoren er desuden den perfekte gave-idé til veninden, kæresten, værtinden eller konen.

Mia 2 leveres i prisvindende indpakning, hvor der medfølger både en opbevaringspose i satin, en brugermanual og et garanti bevis.

Fremstillet i ABS-plast og silikone. 100 % ftalatfri.

MærkeLELO
Produktvægt (g)29
IndeholderOpbevaringspose, Prøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)11.1
Diameter (cm)2.2
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)90
Vibrationsmønstre6
Primært MaterialeABS-plast
FarvePink
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Stænktæt
SprogRussisk, Italiensk, Spansk, Fransk, Tysk, Portugisisk, Engelsk
SKU10706
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker!
Happy wife, happy life - 6. jan. 2022
Der er næsten kun ros til dette lille apparat, der er lavet af lækre materialer. Den er helt utrolig lydsvag selv på højeste intensitet, og så er den nem at oplade. Fruen er meget glad for den, og der har været orgasmegaranti hver gang. Et enkelt lille minus er, at det grundet størrelsen og udformningen er svært at undgå, at der kommer glidecreme på hele vibratoren, og så er det meget svært at holde og håndtere den. Men det er absolut værd at tage med.
nærmest lydløs
Den livlige - 5. may. 2020
Denne her er hele prisen værd. Den har en nogle dejlige vibrationer der starter i den helt svage men har potentiale til at blive heftige og intense. den er lidt dybere i rumlen/vibrationer end andre bullets jeg har prøvet. DEN ER SÅ STILLE, jeg forstår det slet ikke at noget så kraftigt næsten ingen larm laver. Ideel til dem der bor med roomies eller stadig bor hjemme som gerne vil have nogle gode rumlende vibrationer ;) udover det er den jo perfekt til rejsebrug. Den ligner en mascara både i størrelse og form og jeg er egentlig virkelig glad for dens diskrete udseende. Det eneste minus jeg har til produktet er at du skal holde minus'et inde og gå i gennem alle vibrationsniveau'erne før den slukker. Stadig et helt fantastisk produkt
We like
Ungt par - 17. oct. 2017
Vibratoren er super dejlig og tilfredsstillende. Den kan sommetider lige mangle det sidste. De forskellige vibrations niveauer og mønstre er super dejlige. Det mest negative er dens størrelse, da den er lidt besværlig at have med i sengen sammen med kæresten.
Lækkert design, lille og lydsvag.
Farligt Begær - 1. sep. 2017
Har virket upåklageligt de sidste 4 år, nem at oplade, stilfuldt design med garanti for mange ultimative lækre orgasmer. Et fint supplement til et lækkert forspil. Jeg vil helt sikkert sige den bedste på marked, den er ihvertfald altid med mig på tur, men ved aldrig hvornår man lige bliver lidt glad.
Lækker og stilfuld lille vibrator
Pusling - 16. jul. 2017
Vibratoren er lille, diskret og lydløs. Den er hurtig og nem at oplade. Dog kræver den, at man trykker lidt insisterende på knapperne, men det gør ikke spor, når man først mærker, hvad den kan. Den er meget kraftfuld af dens støttelse.
Den bedste
Dutter - 14. jul. 2017
Lydsvag og kraftig vibrator der virker hver gang ... den ultimative vibrator på markedet
Den ultimative vibrator
Dutter - 14. jul. 2017
Ganske enkelt den allerbedste vibrator på markedet !
Positiv oplevelse
Fætter - 7. jul. 2015
Super Klitoris Vibrator men mangler lige det sidste så man bliver helt færdig men kan kun anbefale den meget lydsvag og nem at bruge og er meget tilfreds med at den er genopladelig
Svensk kvalitet når det er bedst
Hjemmehygge - 13. jan. 2015
Se der blev konen glad! God størrelse så det virker feminint. Svensk ejet fabrikat - ok så er det nok et sobert foretagende. Ingen giftige materialer - ellers var det slet ikke kommet ind i soveværelset. Gennemført flot design, så det kan hvad det skal, men uden at være vulgært. Et perfekt køb til den kvalitetsbevidste kunde. Konen giver 5 fortjente stjerner til Lelo (og en til mig)
Flot og glat, men desværre svag
Anonymous - 6. jun. 2017
Denne lille vibrator er både smuk og nyttig, men desværre ikke særlig stærk. Det er min første vibrator nogensinde, så jeg har ikke rigtig noget at sammenligne den med, bortset fra at den er svagere end brusehovedet, men mere effektiv end hånden. Okay, så her er fordelene: + Hurtig opladning i et almindeligt USB-stik + Nem rengøring, da den er vandafvisende + Flot design, da den ligner en mascara (har haft den ude uden skam) + Sjovt med forskellige programmer til forskellige typer vibrationer Det mindre gode ved den synes jeg kun er, at den er lidt for svag, selvom der er flere forskellige trin, skal jeg have det højeste for at komme med. Men jeg synes stadig, at fordelene opvejer ulemperne. Jeg er kommet med den alle gange sammen med min partner, men ikke selv. Jeg tænkte, at den måske var lidt for dyr til min første vibrator, men enkelheden og smidigheden slår alt. Opladningen og udseendet gør den til en fantastisk vibrator for os, der er nybegyndere. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg købte den, og jeg kan virkelig anbefale den.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS