Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Nea Opladelig Klitoris Vibrator var 1

Oversigt

LELO Nea er en lille, sød klitoris vibrator i et enkelt design. Der er helt ideel til dig, der er nybegynder – specielt på grund af den beskedne og diskrete størrelse samt muligheden for meget blide vibrationer.  Nea har et lille knæk på midten og vil derfor lægge sig ganske tæt ind til din krop, når du bruger den. Start vibratoren og lad den hvile på din klitoris – den kan ligge selv, uden at du behøver at bruge hænderne som støtte. Vibratorens flade form gør den også meget velegnet at bruge, imens du elsker med din partner.  Nea's blanke overflade er pyntet med feminine blomster. Bag det "søde" ydre har Nea nogle meget effektive vibrationer. Du kan vælge mellem 6 lydsvage vibrationsstyrker – fra ganske mild til meget kraftig. Og så har Nea 4 pulserende mønstre, som giver en helt anderledes og pirrende stimulation.  Vibratoren er fremstillet i poleret ABS-plast, som føles meget behagelig mod huden. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme for at gøre Nea endnu blødere og glat. Vi anbefaler LELO’s egen glidecreme til sexlegetøj og rengør den efterfølgende med en rengøringsspray. Nea er genopladelig. Opladeren følger med i den fine æske, og du får også en stilfuld satinpose til opbevaring og en flersproget brugermanual. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min første
Marie - 20. jun. 2016
Jeg købte denne som min første vibrator for otte år siden. Jeg har overhovedet ikke fortrudt! Den er lille og effektiv, og den er faktisk også ret pæn. Jeg kan kun anbefale den.
Min bedste ven!!
Katja Andersen - 11. jul. 2012
Den er et must i en hver kvindes natskuffe! Med den trinløse regulering af vibrationsstyrke og de ekstra specielle pulserende vibrationer, er der dømt orgasmegaranti. Jeg er en kvinde midt i 30'erne og jeg har ALDRIG haft så god en vibrator. Den får min varmeste anbefaling...
Tætpakket glæde
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne lille klitorisvibrator har givet mig en masse glæde. Jeg fik min Nea i fødselsdagsgave af min kæreste for tre år siden, og siden da er den blevet brugt flittigt (både med og uden ham). Jeg er meget glad for produktet, men hvis der er en negativ ting at kommentere på, er det, at den i nogle situationer kan være svær at bruge under sex, da man skal holde den på plads næsten hele tiden. Jeg har ikke brugt de forskellige programmer så meget, men de kan være gode at have nogle gange. Jeg foretrækker den jævne stigning i vibrationerne, som man kan styre med enkle tastetryk, og det er også meget nemt at styre vibrationerne. Når det kommer til lyden, er den meget stille, indtil man kommer til de kraftigste vibrationer, så kan man høre den en smule. Låsefunktionen er også rar at have, da jeg har rejst meget og aldrig har haft problemer med vibrerende bagage. Orgasme-garanti: 98% succesrate for mig. Hvis du overvejer at købe en klitorisvibrator, kan jeg varmt anbefale denne!
Maskinoversat fra sinful.no

LELO Nea Opladelig Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS