Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Noa Luksus Par Vibrator var 1

LELO Noa Luksus Par Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

LELO Noa er en luksus par vibrator, som er det perfekte sexlegetøj, hvis I mangler et krydderi til sexlivet. Den stilfulde vibrator kan bruges, imens I elsker og derved gøre jeres skønne sexoplevelser endnu bedre.

Den ene del af Noa skal ligge og hvile og vibrere udvendigt på hendes klitoris, og den anden del føres op. Herefter trænger han ind, og hun vil derfor mærke både ham og de intense vibrationer på klitoris.

Det er meget nemt at styre Noa og dens vibrationer. Den har kun en enkelt knap, hvor du både tænder, slukker og skifter mellem de 6 forskellige (og lydsvage) vibrationsmønstre. 

Obs! Noa minder meget om LELO Tiani., som du også kan købe her i shoppen. Forskellen er, at Tiani styres via fjernbetjening.

Noa er én af de mest luksuriøse par vibratorer på markedet og bringer virkelig stil ind i soveværelset. Den er fremstillet i blød medicinsk silikone, hvilket gør den utrolig behagelig at bruge.

Den oplades igennem computeren med den medfølgende USB-oplader.

Vi anbefaler, at I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Noa for at få den absolut bedste oplevelse. Her er LELO's egen glidecreme perfekt.

LELO Noa er 100 % vandtæt. I kan derfor nyde den i badet og gøre den rent uden problemer. Rengør den med LELO’s egen rengørings spray, som er fremstillet specielt til alle LELO's produkter.

Par vibratoren kommer i en stilfuld hvid æske, hvori opladeren, en flot opbevaringspose og en glidecreme-prøve også ligger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Umulig
Bubab - 25. oct. 2020
Får intet ud af den , den glider rundt og falder ud ,
Mærker den ikke rigtigt
Bibob - 7. jul. 2019
Skuffet da hun ikke rigtigt får noget ud af den
Mærker den ikke rigtigt
Skuuffet - 7. jul. 2019
Hun får ikke rigtig noget ud af den
Til rigtig hygge
Det frække par - 4. jul. 2018
Min mand og jeg købte denne dejlige lille sag, jeg har aldrig følt min mand så meget. Giver mig mulighed for orgasma i mange stillinger. Dejlig lydsvag, vi vil købe en mere med fjernbetjening. Så køb køb køb
Mit yndlingslegetųj.
PL - 20. jul. 2020
Elsker selv at bruge den, da jeg oplever at materialet er noget af det smukkeste jeg har oplevet på et sexlegetųj. Den er utrolig smuk og luksuriųs og vibrerer perfekt intenst efter min smag. Jeg er ret fųlsom og kan ikke lide, når legetųj vibrerer for intenst, for hurtigt eller for hårdt, men det kan styres på forskellige niveauer og fųles meget behageligt. Har også brugt det under sex, og det er også blevet vęrdsat af partnere. Min personlige favorit!
0
Slap af
Anonymous - 9. mar. 2017
Jeg har tidligere haft en anden vibrator af et andet mærke, som fungerede super godt. Den gik i stykker, og jeg købte en LELO, det ville jeg ikke have gjort. Den er slap og bliver slet ikke på plads under samleje. Fordi den ikke er på plads, gør det også ondt. Jeg er utilfreds og fortryder, at jeg prøvede LELO.
Maskinoversat fra sinful.se
Elektrisk
Anonymous - 8. jul. 2018
Det er første gang, jeg bruger den, og begge er glade. Den føles god for dem begge, og konen havde flere højdepunkter i løbet af aftenen. Det eneste kritikpunkt er en lidt kort batterilevetid og en tendens til at falde ud i visse stillinger. Alt i alt er jeg tilfreds med produktet. Det føles virkelig som kvalitet
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var lidt usikker på, hvordan det ville føles med penis inde sammen med den ene del, men det er super lækkert. Manden får også nogle vibrationer og elsker det. LELO leverer varen igen :)
Maskinoversat fra sinful.no
Skuffet
Anonymous - 11. aug. 2020
Lidt klodset at bruge. Jeg ved, at jeg er lidt "kort indeni". og det kan være grunden til, at denne vibrator ikke helt fungerede for os. Den rammer skambenet mere end klitoris, og den del, der er inde i skeden, glider nogle gange til siden, mens han trænger ind i mig. Det er ubehageligt, næsten smertefuldt! Jeg syntes også, at vibrationerne var for hårde, og jeg kunne ikke finde et program, der føltes behageligt og ikke forstyrrende... Jeg er ret skuffet, for vi havde virkelig glædet os til at prøve den!
Maskinoversat fra sinful.no
Super lækker
Anonymous - 13. mar. 2024
Helt fantastisk, dejligt produkt, men trækker ned for kort batteritid, når det er fuldt opladet. Manden kan lide den mindst lige så meget som jeg. Men næste gang bliver det en app-styret eller med en fjernbetjening.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS