TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Tara Par Vibrator var 1

LELO Tara Par Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

LELO Tara er en kraftfuld og effektiv par vibrator, der som den første i verden kombinerer kraftfulde vibrationer og pirrende rotationer. Dermed kan I med Tara få en endnu mere stimulerende og dejlig oplevelse, mens I nyder hinanden. 

LELO Tara er udviklet til at blive båret af kvinden under sex så den kan stimulere jer begge, men den kan også nydes alene, hvis man ønsker det. Vibratoren er i sær velegnet til kvinder, der foretrækker fyldig stimulation.  

På ydersiden forkæler klitoris vibratoren hende med dejlige vibrationer, der også han mærkes af ham, når I ligger tæt op af hinanden. Taras indbyggede klitoris vibrator er dobbelt så kraftfuld som tilsvarende par vibratorer på markedet, for ekstra stor nydelse. Indvendigt masserer g-punkt stimulatoren hendes g-punkt i dejlige, roterende bevægelser, der også vil pirre ham. Rotationerne minder om en rolig udgave af dem, man kan få i rabbit vibratorer. Oplevelsen er perfekt koordineret så den indvendige stimulator forkæler jer i samme rytme som den udvendige klitoris vibrator.

LELO Tara har 6 forskellige og pirrende programmer I kan vælge imellem, alt efter hvor blid eller intens stimulation I ønsker at nyde sammen. I skifter nemt mellem indstillingerne med Taras ene knap, der også bruges til at tænde og slukke vibratoren. 

Med LELO Tara får I mulighed for at opnå endnu bedre seksuelle oplevelser sammen, uanset hvor I er. Vibratoren er nemlig både vandtæt og opladelig så I har fuld frihed til at nyde hinanden. Der medfølger oplader til vibratoren samt en opbevaringspose i stof. 

Vi anbefaler at I bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med LELO Tara  og at I rengør den med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring efter brug. 

Obs! Tara minder meget som LELO Ida, der også findes her i shoppen. Forskellen er, at Ida leveres med en SenseMotion fjernbetjening og har flere stimulerende programmer. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffelse
Hvad kan jeg sige, andet end at jeg er MEGA-skuffet og føler jeg har spildt en tusse på den. Vibrationerne er nærmest ikke-eksisterende, dimsen der drejer rundt... Læs mere
Sanne - 19. nov. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS