TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO x Diesel Tor 2 Vibrerende Penisring var 1

LELO x Diesel Tor 2 Vibrerende Penisring

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.195,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Denne dejlige penisring kombinerer et brandlækkert, rødt design med masser af nydelse. LELO og Diesel har nemlig slået sig sammen om at give dig kraftfulde vibrationer og et friskt, stilfuldt look, så du har masser at råbe hurra for.

Tor 2 har fået opgraderet sit udseende med en rød farve, der siger sparto, men du får stadig de samme kraftfulde vibrationer, du kender og elsker. Ringen er designet til at stimulere klitoris, imens det stramme greb om skaftets base vil få din erektion til at være så imponerende, at man skulle tro, at den kørte på brændstof.

Glid ringen på plads ved roden af din penis med et stænk vandbaseret glidecreme. Det stramme greb bidrager til en hårdere, længerevarende erektion og mere intense orgasmer. Del nydelsen med din partner takket være de skønne vibrationer, der går lige til klitoris. 

Det bløde og fleksible silikone sikrer, at ringen passer til forskellige størrelser og at ringen kan tåle en pirrende tur i bruseren. Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens for optimal hygiejne.

MærkeLELOProduktvægt (g)30IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme, USB-oplader, OpbevaringsposeFuld Længde (cm)6Indre Diameter (cm)3Strækbar DiameterNejOmkreds (cm)9StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)90Vibrationshastigheder6BaseVandbaseretAnvendelsesområdeOnaniPrimært MaterialeSilikoneFarveRødAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, StænktætSprogSpansk, Tysk, Italiensk, Portugisisk, Engelsk, Svensk, Koreansk, Finsk, Mandarin, Kinesisk, Fransk, Japansk, Polsk, RussiskSKU26463
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS