Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
London Ekstra Store Kondomer 100 stk var 1

London Ekstra Store Kondomer 100 stk

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
349,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Ekstra store kondomer produceret af mærket London.

London kondomet er med reservoir og fremstillet af latex.

Der er lidt vandbaseret glidecreme på kondomet, men du kan med fordel tilsætte lidt mere til legen. Det giver en mere naturtro oplevelse.

MærkeLondon
Produktvægt (g)375
Bredde (cm)5.7
Længde (mm)215
Tykkelse (mm)0.07
Bredde (mm)57
Antal100
DuftUden tilføjet duft
Primært MaterialeLateks
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVegansk
EgenskaberMed glidecreme, Regular, Reservoir, Glat, Tynd
SprogDansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
SKU10046
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God
Hvemsomhelst - 5. jan. 2022
Passer godt og nemme at få af og på
Meget gode
Lar - 2. feb. 2021
Man kan aldrig undgå at mærke at man har kondom på både som partner og som herren med den på. Men de her kondomer er behagelige taget i betragtning af - vi oplever ikke den generelle problem med kondomerne og de har en tilpas størrelse - vi kan varmt anbefale disse hvis man som os er i et fast forhold og ikke har aldre præventions muligheder. Prisen er perfekt ! Kvaliteten er perfekt - din sexliv bliver ja perfekt taget i betragtning
Et super kondom Der passer til mig
Svend - 18. dec. 2018
Pigerne er vilde med at sætte dem på
Endeligt fundet den rette
KTJ - 19. sep. 2017
Hvis man er meget aktiv, og stadigt passer på sig selv og modparten (det gør vi alle vel ! ! !) så bliver fornøjelsen hurtigt en dyr fornøjelse, med de gængse kondomer..... London laver generelt lækre og sikre kondomer. Har aldrig haft problemer med dem, er aldrig gået i stykker (er sket lidt for ofte med andre mærker) størrelsen er som teksten siger til de lidt større drenge... Skal man have lidt mere gængse størrelser, men stadigt til gode priser, så kik på den normale "Durex London", samme kvalitet bare i en anden størrelse. Sinful havde selv et mærke på et tidspunkt, hvor de solgte 100 stk. til fornuftige penge. De var os rigtig gode, men strammede lige lovligt på mig, derfor jeg kikkede videre, men selvom de var i underkanten, gik de heller ikke i stykker hvis det gik lidt hårdt for sig. Kan dog ikke finde dem længere, så måske de er udgået. Hyg jer, og husk, vi skal passe på hinanden. NB: Vurdering af pasform????? vi er alle forskellige, men de passede da fint på ;-)
Repas anmeldelse
Reijo - 21. sep. 2020
London er meget holdbar og af hųj kvalitet til enhver brug. Jeg fandt det egnet og bedre at bruge end passasante med sexlegetųj, selvom det også er rigtig godt. Intet andet end gode ord om alle aspekter. Hvis der er noget, ville det måske vęre en god idé at prųve nogle stųrre trusser.
0
Grundlęggende sikkerhed
Mikke - 5. oct. 2018
Dette kan vęre pręcis det samme kondom som det allerede udgåede Durex Comfort (eller i nogle lande Durex XL eller XXL). Selvom producentens tekst på pakken hęvder, at den er ekstra stor, er denne kun lidt lęngere end normalt. Bredden er kun lidt stųrre end basiskondomer. Det vil sige, at stųrrelsen formentlig er omkring 22 cm lang og 57 millimeter bred. Grundlęggende sikker gummi. På den ene side fremkaldte det ingen store fųlelser, hverken for mig eller min partner. Overfladen er flad, ingen masserende ujęvnheder eller andet, så det er et plus. Lidt for stramt til mig selv, dvs. fik den på og kunne bruge den, men den klemte for meget og efterlod et męrke, dvs. - vil ikke fortsętte med at bruge den.
0
Ingen klager
Anonymous - 10. jun. 2022
Alt går godt til prisen!
Maskinoversat fra sinful.fr
London
Anonymous - 3. feb. 2022
God pasform til mig, plus den store pakkestørrelse.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS