TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lora DiCarlo Baci Klitoris Stimulator var 1

Lora DiCarlo Baci Klitoris Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Når kun det bedste er godt nok, så er det Baci Klitoris Stimulator fra eksklusive Lora DiCarlo, som du skal have fat i. En ny og innovativ legekammerat der kan give dig et væld af orgasmefyldte oplevelser.

Navnet på den luksuriøse Baci kommer af det italienske ord for kys, da den imiterer den skønne følelse af en menneskelig mund og tunge.

Den smukke stimulator forkæler din sensitive klitoris med pulserende trykbølger. De er kendte for at give skælvende orgasmer - selv til kvinder, der aldrig har fået en orgasme før!

Nyd hvordan Baci skaber en realistisk fornemmelse af oralsex, hvor læber og tunge kærtegner, suger og omslutter din klitoris.

Med dens 10 trykbølge niveauer er der rig mulighed for at eksperimentere, så du kan finde din egen favorit, der sender dig i ekstase igen og igen.

Den har et enkelt og elegant design, og er fremstillet i blødt medicinsk silikone. Bunden er i hård, solid plast for et ekstra godt greb.

Baci er vandtæt og genopladelig via det medfølgende magnetiske USB-kabel.

Lora DiCarlos produkter er særligt udviklede med hjælp fra nogle af USA's dygtigste ingeniør indenfor robotteknologi. De anvender banebrydende teknologi indenfor mikrorobotik og lader sig inspirere af de effektive bevægelser, vi kender fra naturlig hud mod hud sex

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasme garanteret
Dette er den bedste ting jeg har prųvet. Fantastisk fųlelse af oralsex. Hver en ųre vęrd.Tata - 18. dec. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS