TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lora DiCarlo Onda G-punkts Vibrator var 1

Lora DiCarlo Onda G-punkts Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du have et innovativt og prisvindende stykke sexlegetøj, som kan give dig dybe og intense G-punktsorgasmer? Så skal du have fat i den smukke Onda fra Lora DiCarlo.

Onda er designet til at imitere det bedste fra virkelighedens seksuelle oplevelser, så du ikke skal undvære fantastisk stimulation, bare fordi du er på egen hånd.

Op og ned ad dens ergonomisk udformede skaft, kører en indre kugle og laver de skønne ”kom her” bevægelser, vi kender fra virkelighedens forspil. Det føles fantastisk, og dit G-punkt vil hurtigt belønne dig med en skælvende orgasme. Du har 10 intensiteter at vælge imellem. Kuglen kan indtage 4 forskellige positioner, så den rammer G-punktet perfekt.

Det banebrydende produkt kan også forkæle dit følsomme indre med rumlende vibrationer i hele 10 forskellige niveauer.

Onda kommer med en praktisk hætte, så den både holdes ren og er let at tage med I tasken eller kufferten. Den er vandtæt og genopladelig via det medfølgende USB-kabel.

Lora DiCarlos produkter er særligt udviklede med hjælp fra nogle af USA’s dygtigste ingeniører indenfor robotteknologi. De anvender banebrydende teknologi indenfor mikrorobotik og lader sig inspirere af de effektive bevægelser, vi kender fra naturlig hud mod hud sex.

Vinder af CES Innovation Award 2020.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke pengene værd
Udmærket men virkelig ikke 1500 kr værd, en helt alm dildo eller dildo-vibrator kan det samme Par - 2. jul. 2021
Min nye kęrlighed
Den lever op til alle forventningerne. Jeg har prųvet flere forskellige produkter, der reklamerer for, at de stimulerer G-punktet. Noget ingen af dem har kunnet... Læs mere
AnnJ - 14. mar. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS