Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris og G-Punkts Stimulator var 1

Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris og G-Punkts Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Ønsker du et nyskabende stykke sexlegetøj af topkvalitet, som kan give dig dybe og intense dobbeltorgasmer? Så er den firdobbelte prisvinder Osé 2 fra Lora DiCarlo helt perfekt til dig.

Når du først har prøvet Osé 2, er der ingen tvivl – her er et helt unikt vidunderprodukt, designet med den kvindelige krop og dens nydelsespunkter for øje.

Den består af en klitoris stimulator og en justerbar G-punkts massager. Både sammen og hver for sig giver de dig en helt unik og orgasmefyldt onanioplevelse.

På G-punkts massageren finder du en indvendig kugle, som stryger op og ned langs skaftet og imiterer den velkendte ”kom her” bevægelse. Længden af strøgene kan justeres på den lille runde knap i bunden, og hastigheden styres på den kortere ovale knap.

Osé 2 er super fleksibel og kan tilpasses, så den har den perfekte pasform til din anatomi.

Samtidig sender klitoris stimulatoren bølger af nydelse gennem hele dit klitorisorgan. Den er designet til at imitere den bedste fornemmelse af oralsex, hvor klitoris og de omkringliggende nerver får en grundig omgang forkælelse.

Klitoris stimulatoren har 10 indstillinger, du kan vælge imellem, så du kan finde præcis det niveau, som passer til dig. Skift mellem dem på den lange ovale knap.

Lora DiCarlos produkter er særligt udviklede med hjælp fra nogle af USA’s dygtigste ingeniører indenfor robotteknologi. De anvender banebrydende teknologi indenfor mikrorobotik og lader sig inspirere af de effektive bevægelser, som vi kender fra naturlig hud mod hud sex.

Vinder af:

CES Innovation Award 2019 Popular Mechanics Editor’s choice Award 2019 IHS Markit Innovations Award in Robotics Time Magazine Best Inventions 2019 Award.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Glad kvinde - 21. jan. 2021
Det er nok den dårligste sex-legetøjs investering vi har gjort. Man kan jo egentlig sige sig selv at et sådan stykke "værktøj" der skal bukkes til, mens den ene javertus er i skeden, det gør bare ikke godt. Jeg har givet den mange chancer, men nej, køb hellere en to-delt.... det kunne måske være godt. Men 2195,- kr, som ikke kan bruges, ØV
Er der nogen, der vil kųbe en Womanizer Premium?
Sarinu - 7. jun. 2021
Hej Womanizer. Du vil ikke blive savnet 10/10
0
Kundeservice 10/10
Anonymous - 13. mar. 2024
Som jeg sagde, er den her fucking fantastisk (se min tidligere anmeldelse), og jeg får de stærkeste orgasmer af den. Men jeg vil gerne dedikere denne anmeldelse til Sinfuls kundeserviceteam. Jeg købte min Ose 2 i maj, og for et par uger siden holdt den pludselig op med at virke. Jeg kontaktede Sinful, og de var utroligt hjælpsomme. Jeg sendte dem en e-mail og forklarede, hvad der var galt. Efter 1-2 dage med e-mail-samtaler sendte de mig en helt ny. Jeg havde hørt, at Sinfuls kundeservice er meget god, men jeg havde ikke forventet, at min klage ville blive besvaret så hurtigt, som den gjorde. Nu anbefaler jeg Sinful til alle, jeg kender, ikke kun på grund af den varierende mængde legetøj, de har, men også fordi de har en fantastisk kundeservice. De tager sig tid til deres kunder. Jeg er meget tilfreds, og Sinful er min yndlingssexshop.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS