TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskine var 1

LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskine

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

3.895,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Den nyudviklede "Robo Fuk" er en meget alsidig og bærbar sex maskine fra amerikanske LoveBotz kollektion af sex maskiner.

Dens design er mindre end andre maskiner, så den er lettere at håndtere og at gemme væk efter brug. Plastskallen omkring gør den let og lydsvag.

En sex maskine løber aldrig tør for power og der medfølger to forskellige attachments til denne, så den kan nydes af både mænd og kvinder. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage, tænde for fjernbetjeningen og så nyde at en anden gør alt arbejdet.

Den 135 grader roterende arm gør at den både kan bruges lodret og vandret.

Maskinen er ialt 58 cm lang, 20 cm bred og 18 cm høj.

Sammen med Robo Fuk får du en fjernbetjening til at styre hastigheden (multispeed), strømforsyning, en dildo, et onani mundstykke, et monteringsbeslag i metal og 4 sugekop fødder som maskinen sættes fast på.

Maskinen er 100 % samlet, så det eneste du skal gøre er påsætte dit foretrukne tilbehøre, putte stikket i kontakten og ellers bare nyde den.

Husk af bruge en god glidecreme sammen med tilbehøret for en bedre oplevelse.

MærkeLoveBotzProduktvægt (g)2000IndeholderFjernbetjening, Dildo, Onani sleeve, EU adapterFuld Længde (cm)50Indførbar Længde (cm)20Diameter (cm)4.5Bredde (cm)20StrømkildeUS-plugPrimært MaterialePlastFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberFjernbetjent, SugekopSprogEngelskSKU14674
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sexmaskine
I flere år nu har jeg drųmt om en sexmaskine, så jeg ikke lęngere ville blive fųlelseslųs i mine hęnder. Men det ville vęre mere realistisk, hvis det var en sel... Læs mere
Pihla - 29. jan. 2017
Anal
Virker ok, når du har fundet en god stilling. Jeg var dog nųdt til at kųbe en anden dildo, hvis du vil nyde analsex, fordi den medfųlgende dildo er for svag og ... Læs mere
Analmannen - 22. dec. 2020
Godt
Lidt svag. Du bųr skifte strųmforsyningen. Den har en tendens til at stoppe i de mest behagelige ųjeblikke. Jeg skiftede til en tykkere dong, men på den anden s... Læs mere
Cougar - 11. jun. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS