TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LoveBotz Flicking Tongue Masturbator var 1

LoveBotz Flicking Tongue Masturbator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

1.095,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

LoveBotz Flicking Tongue Masturbator har kombineret det bedste fra to verdener for en onanioplevelse i særklasse.

Den frække masturbator har en stram vaginal åbning i et blødt og fleksibelt materiale. Et par realistiske kønslæber lukker dig ind i sleevet, der gemmer på både en pirrende struktur og rumlende vibrationer i 3 hastigheder.

Når du trænger ind i den frække vagina, bliver spidsen af din penis mødt af en rød og legesyg tunge, der slikker og pirrer i 4 forskellige funktioner. Lovebotz har altså forenet penetrations sex med skøn oral stimulation - det bliver et stort jatak!

Du har også mulighed for at nyde de to dele hver for sig. Du kan nemlig let skille dem ad og eksempelvis lade den livlige tunge gå på opdagelse på andre ydre, erogene zoner.

Flicking Tongue er fremstillet i silikone, ABS-plast og TPR. Den oplades via det medfølgende USB-kabel i enten adapter eller computer.

MærkeLoveBotzProduktvægt (g)640Fuld Længde (cm)21.5Indre Dybde (cm)10Diameter (cm)8.1Indre Diameter (cm)1Strækbar DiameterJaStrømkildeUSB-opladerVibrationshastigheder3Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberRealistisk, Opladelig, VibrationSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, RussiskSKU21752
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke pengene værd
Desværre en kedelig oplevelse hvis du er udstyret over gennemsnittet. Jeg kan lige knapt mase penis ind og så er det ikke engang godt. Den er kort, men alt for ... Læs mere
Ricardo - 28. jul. 2022

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS