TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lovebotz Pro-Bang Sexmaskine med Fjernbetjening var 1

Lovebotz Pro-Bang Sexmaskine med Fjernbetjening

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

2.695,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Lovebotz Pro-Bang er sexmaskinen, som er til udelukkende for at tilfredsstille alle dine behov - både i håndholdte lege og monteret på gulvet. Nyd de ophidsende, stødende bevægelser i 5 hastigheder og op til 240 bevægelser i minuttet alene eller sammen med din madras-makker.

Med de fire aftagelige sugekopper til maskinens ben kan den monteres på de fleste faste og glatte overflader, når du vil fornøje dig håndfrit. Maskinen kan betjenes manuelt eller via den trådløse fjernbetjening, hvilket gør den perfekt til både solo- og parleg.

Det er let at ændre vinklen, så du rammer plet der, hvor det føles allerbedst. Du forkæles af en stødelængde på 6,3 cm, 5 hastigheder og som prikken over i'et sluttes maskinen til stikkontakten, så du kan nyde og stønne lige så længe, som du lyster.

Der medfølger en livagtig dildo, men du bruge en hvilken som helst Vac-U-Lock dildo fra dit lager.

Hold maskien ren ved at tørre den over med en fugtig klud eller brug en sexlegetøjsrens. Dildoen kan vaskes med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, hvis du alligevel har fundet den frem.

MærkeLoveBotzProduktvægt (g)1250IndeholderFjernbetjening, DildoFuld Længde (cm)45.7Indførbar Længde (cm)14.6Diameter (cm)4.4Bredde (cm)14.6Strømkilde1 x AAA (Ikke inkluderet), US-plugPrimært MaterialeMetalFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberFjernbetjent, Sugekop, Thrusting funktion, BatteridrevetSprogSpansk, Engelsk, Fransk, Tysk, Hollandsk, Italiensk, RussiskSKU24063
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God til prisen
Overordnet har jeg fået det jeg forventede. Jeg var faktisk bange for at det var spild af penge, da jeg før er blevet skuffet. Det er en stor beslutning at brug... Læs mere
Mand - 24. nov. 2022

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS