TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LoveBotz Toolbox Lover Sex Maskine var 1

LoveBotz Toolbox Lover Sex Maskine

På lager

Levering: 1-3 hverdage

4.395,00 kr.3.296,25 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
LoveBotz EZ Bend Dildo Attachment 19 cm
489,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Er I på jagt efter den perfekte sex maskine, der er ligeså kompakt, som den er effektiv? Så er Toolbox Lover fra LoveBotz et absolut must-have.

Sex maskinen giver jer uanede lege muligheder, uanset om I bruger den derhjemme eller tager den med på farten i den praktiske og låsbare kuffert.

Toolbox Lover er et kinky bekendtskab til sexlege både med og uden partner. Lad hende nyde den naturtro dildo med riller og livagtige kugler eller vælg hvem, der skal fornøjes af den pirrende anal plug og brug imens den separate multispeed vibrator, der også fungerer som sex maskinens fjernbetjening, for ekstra stimulation.

Sex maskinen kommer i en diskret opbevarings kuffert med indbygget motor og skal blot tilsluttes nærmeste stikkontakt, så er I igang. Adapter medfølger, så sexmaskinen kan bruges i hele verden.

Hastigheden på det kraftige stempel styres trinløst via fjernbetjeningen. Er desuden Vac-U-Lock kompatibel og kan dermed bruges med alt jeres yndlingstilbehør. 

MærkeLoveBotzProduktvægt (g)2500IndeholderButt plug, Dildo, Fjernbetjent vibrator, Transformator, EU adapter, NøglerFuld Længde (cm)41Indførbar Længde (cm)17Diameter (cm)3.8Bredde (cm)17StrømkildeUS-plugVibrationshastighederMultispeedPrimært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberRealistisk, VibrationSprogEngelskSKU16848
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS