TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lovely Penis Ring med App var 1

Lovely Penis Ring med App

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Er I nysgerrige på nye stillinger, men i tvivl om, hvor I skal starte? Så få skønne fælles orgasmer og frække tips og tricks med på vejen med Lovely Penis Ring med App.

Lovely penisringen kan bruges som en almindelig vibrerende penisring, mens app'en samtidig registrerer jeres bevægelser, stillinger, hastighed mv. og skræddersyr forslag, I kan prøve, næste gang I har sex.

Lovely monteres omkring roden på penis og giver derved en hårdere erektion. De pirrende vibrationer tændes på penisringen, hvorefter I kan eksperimentere og lade hende nyde effektiv klitoris stimulation eller sende vibrationerne mod pungen ved at vende pensiringen om.

Penisringen er opladelig via praktisk docking station og er ydermere vandtæt for fræk leg i badet. Ringen er lavet af silikone og er strækbar, så den passer de fleste mænd.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS