TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lovense Lush 3 App-Styret Vibrator Æg var 1

Lovense Lush 3 App-Styret Vibrator Æg

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.195,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Lovense USB Bluetooth Adapter
149,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Oplev orgasmer på stribe med det app-styrede Lush 3 Vibrator Æg fra Lovense. Din partner kan til enhver tid tage kontrol over din nydelse via Lovense Remote-appen. Summende stimulering, drillende pirren og dybe vibrationer sørger for at holde dig på kanten af stolen eller tage dig hele vejen til klimaks, uanset om du er hjemme eller ude i offentligheden. 

Denne opdaterede udgave af Lush 2 er udstyret med en perfekt udformet hale, der følger din krop og bliver hvor den skal, mens I leger. Kombineret med de forbedrede, intense vibrationer og det fyldige, afrundede hoved, der tager sig kærligt af G-punktet, har du her opskriften på nydelse, der kan mærkes hele vejen op ad rygsøjlen. Du kan tilmed oplade din Lush 3 via et magnetisk USB-kabel, så det bliver så nemt som muligt. 

Lad din partner tage kontrollen, uanset om I er i samme rum eller på hvert sit kontinent. Med appen får I ubegrænsede måder at designe vibrationerne på, I kan endda styre ægget med stemmeaktivering eller synkronisere den med jeres yndlingssange. Så der er rig mulighed for at lege jer til de mest intense orgasmer. På selve vibratoren kan I vælge mellem 7 skønne standardvibrationer. 

Med Lush 3’s fløjlsbløde silikoneoverflade, og en smule vandbaseret glidecreme, bliver du aldrig træt af at bruge denne fantasiske vibrator. 

Rengør din Lush med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for god hygiejne. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS