Parvibrator

Der findes et væld af parvibratorer, som I sammen kan bruge som et ekstra krydderi til jeres sexliv. I udvalget finder I varianter, hvor han kan styre vibrationerne på flere meters afstand, enten derhjemme eller måske på restauranten som opvarmning til en fræk aften. Vi forhandler populære mærker som LeloWe Vibe og Satisfyer, og du finder her et stor udvalg af klitorsvibratorer, vibrerende penisringe og meget, meget mere. 

Pris
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Adrien Lastic (2)
Amaysin (4)
Bang! (2)
Bathmate (2)
Beauments (3)
CalExotics (3)
Crush (1)
Dame Products (1)
Doxy (1)
Feelz Toys (1)
Frisky (1)
Fun Factory (2)
Fun Toys (1)
Hot Octopuss (2)
Inmi (1)
Ivibe Select (1)
Kiiroo (1)
Lelo (8)
Lelo (1)
Love To Love (1)
Magic Motion (6)
Marc Dorcel (1)
Master Series (1)
Mini Marvelous (1)
Mixed (1)
Nexus (1)
PicoBong (1)
Realov (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (14)
Screaming O (1)
Shots Pumped (1)
Shots Switch (1)
Sinful (19)
Strap U (1)
Svakom (2)
Velve (1)
We-Vibe (7)
Womanizer (1)
You2Toys (4)
Vis alle
Vis alle 103 produkter
Du har set 48 af 103 produkter
Hent flere

Brug en parvibrator for et ekstra pift

Hav det sjovt med en vibrator til par

En parvibrator kan være et rigtig godt sted for jer at starte, når I skal have piftet lidt ekstra op i sexlivet. De kan tilføje et pirrende og kildende element til jeres i forvejen gode sexliv. Har I brug for, at der sker noget nyt, er det heller ikke det værste sted at starte, da der netop findes rigtig mange forskellige varianter, der alle har hver deres unikke egenskaber.

Sæt jer godt til rette med telefonen eller computeren og tag et kig rundt i den store, varierede kategori, hvor I kan finde lidt af hvert, der kan være med til at tilfredsstille jeres lyster. Måske I er på jagt efter noget, der kan stimulere jer samtidig, eller måske er det nok, at den ene af jer modtager de frække vibrationer. Hvad end det er, I er på jagt efter, kan I med sikkerhed finde noget, der passer til jeres behov her i kategorien, eller i en af de mange andre kategorier, der er at finde her på siden.

Tryllestav med vibrationer i

Hvis I har en lille smule kendskab til sexlegetøj, har I sikkert stødt på navnet Magic Wand. En Magic Wand er en type af vibrator, der nærmest fungerer som en tryllestav. Den er mange kvinders ultimative favorit, når det kommer til vibrerende stimulering, da den med sit brede hoved kan være med til at stimulere et større område af kvindens underliv og derfor ramme de mange tusinde nerveender, der sidder i klitoris og kønslæberne.

Men en Magic Wand kan faktisk sagtens bruges som en parvibrator også. Den kan nemlig takket være sin udformning også bruges til eksempelvis at give ens partner en pirrende massage, som en del af et frækt forspil. Lad den frække parvibrator udforske hinandens kroppe, så I sammen kan komme i den helt rigtige stemning, inden I skal give den gas under dynerne. Gør det eventuelt til en udfordring og se, hvor længe I kan holde fingrene fra hinanden, i mens I lader vibratorens magiske pulseringer pirre jer.

Parvibrator - fjernstyret eller med app?

Når man skal ud og investere i en parvibrator, kan man selvfølgelig også vælge at gå en smule mere teknisk til værks. Der findes nemlig også nogle varianter, der kan styres via en app, hvis det er noget, man har lyst til at give sig i kast med. Det kan være med til at tilføje en ekstra dimension til jeres frække parleg, når først den ene af jer kan tage kontrollen med en app.

Der findes selvfølgelig også flere varianter af vibratorer til par, der er fjernstyret. Eksempelvis er mange vibratoræg udstyret med en fjernbetjening, der gør det muligt at starte de pirrende vibrationer, når først ægget sidder oppe i kvinden.

Fælles for de to varianter er, at de kan gøre det hele meget sjovere. Hvis I er til det, kan det blandt andet åbne op for muligheden om at tage legen med udenfor soveværelset. Eksempelvis kan I gøre jeres middag ude i byen lidt ekstra sjov og spændende, hvis hun har et vibratoræg oppe, som han kan styre med den medfølgende fjernbetjening.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk