TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lovers Premium O-Balls Geishakugler var 1

Lovers Premium O-Balls Geishakugler

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Med Lovers Premium O-Balls Geishakugler vil du både kunne få nydelse og opnå en strammere og mere følsom skede. Kuglerne kan endda give dig større sexlyst!

O-balls består af en snor med  to geishakugler samt en kæde med en enkelt geishakugle, som du kan bruge alt efter hvor stærk din bækkenbund er. Uanser hvilken af de to snore du vælger har kuglerne en diameter på 3,5 cm. Vi anbefaler at du starter med den enkelte kugle og arbejder dig op til at bruge snoren med de to kugler. Geishakugler føres op i skeden og bruges evt. mens du laver knibeøvelser.

O-Balls har en indvendig kugle, der roterer når du bevæger dig, så du opnår en mild massage af skeden. Derfor kan det være godt at bruge geishakuglerne når du er aktiv så du får mest muligt ud af dem. 

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme som f.eks. Swede Woman sammen med geishakuglerne, da det vil gøre dem mere behagelige at føre op.  

Er du i tvivl om hvordan du skal træne din bækkenbund? Så læs vores Guide Til Træning af Bækkenbund på Sinful.dk/blog

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig premium <3
Sikke en oplevelse at bruge dette produkt. For det første er kvaliteten og materialet helt i top, prisen er i den grad fair, brugervenligheden er upåklagelig - ... Læs mere
FruWalter - 15. jun. 2017
Overraskende gode
Jeg har aldrig tidligere trænet min bækkenbund med kugler og viste jo nok egentlig godt, at det nok stod skidt til. Jeg har haft dette bækkenbundssæt i to uger ... Læs mere
AM - 4. may. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS