TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Loving Joy Curved Silikone Dildo 12 cm var 1

Loving Joy Curved Silikone Dildo 12 cm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Leder du efter den perfekte dildo til nye lege i soveværelset, så er Loving Joy Curved Dildo på 12 cm som skabt til dig.

Det er den perfekte begynder dildo fremstillet i silikone. Fleksibel og behagelig, uden at gå på kompromis med den tilfredsstillende hårdhed.

Overkommelig størrelse med markeret penishoved og dejlig krumning, som perfekt rammer G-punkt eller prostata, når du leger selv eller med en partner.

Den effektive sugekop giver dig mulighed for håndfri hygge, ligesom den gør det nemt at sætte dildoen på jeres yndlings-harness til en gang strap-on sex eller pegging.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lille begynder
Fin, smal og kort. God til begyndere, lækkert materiale. Ikke for voldsom. Super til blid stimuli. 100grlaks - 1. feb. 2022
Meget lille
Den var alt for lille og utrolig tynd, vi havde nok forstillet os noget der var større, os selvom vi havde tjekket størrelsen. Materialet var rigtig fin. ST - 10. oct. 2021
...
Dejlig silkeagtig fųlelse. Sugekoppen kunne holde bedre. Yndefuldt design.Kukkanen - 24. mar. 2020
God start
Fin stųrrelse til en begynder og god kvalitet :). Kųber måske en stųrre fra samme leverandųr på et tidspunkt.Nybegynder - 25. sep. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS