Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator var 1

Oversigt

Er du på jagt efter en rabbit Pearl Diver Vibrator, som har alle rabbit vibratorens klassiske egenskaber?  Med et sort og kinky udseende? Så er Jessica Onyx lige noget for dig.

Jessica Onyx er en sort rabbit vibrator, som er meget simpel at benytte. Den har selvfølgelig de roterende kugler i dildoen, som stimulerer skeden samt de effektive kaninører, som stimulerer intenst på og omkring din klitoris. Kuglerne kan rotere enten højre om eller venstre om. Det justerer du selv på knapperne nederst på rabbit'en. Her styrer du også, om kaninørerne skal kører på "high" "low".

Hvis du griber fat om rabbit’en med den ene hånd, kan du give den et lille bøj, og den vil så rotere over et betydeligt større areal inde i skeden, som gør det muligt for dig at få stimuleret dit G-punkt. Rabbit’en er fremstillet i et blødt, phthalat-frit materiale, og den er derfor meget behagelig at bruge. Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med, fx Loving Joys glidecreme til sexlegetøj. Dette gør oplevelsen med den endnu bedre.

Jessica Rabbit Onyx kan sagtens tåle vand, og du kan derfor nyde den under bruseren, ligesom den er nem at gøre ren.

Den populære rabbit vibrator er især blevet kendt fra den amerikanske TV-serie Sex and the City og er for de fleste kvinder et meget orgasmefyldt bekendtskab.

Køber du Jessica Rabbiy Onyx, anbefaler vi, at du også køber: - Loving Joys glidecreme beregnet til sexlegetøj. - Loving Joys rengøring til sexlegetøj.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et godt bud på den første "Rabbit Vibrator"
K - 2. feb. 2014
+ God størrelse, Gode vibrationer, God styrke, Simpel - Højt lydniveau, knap så køn Et godt produkt i gode materialer til en god pris, dog ikke det pæneste - personligt vægter jeg ydeevne højere end udseende. Eneste større ulempe for mig er det høje lydniveau, hvilket alligevel ikke har ændret på, at dette produkt er fast inventar hos mig. Kan varmt anbefales!
Manlende indvendig vibration
Beate - 26. nov. 2013
De kaninører der, de er virkelig gode, men selve dildoen skuffede mig lidt. Ville ønske, at den stimulerede g-punktet, hvilket den ikke gør i mit tilfælde.
Rimelig stor dildo
Buller - 16. mar. 2013
Har i forvejen en Roger Rabbit som jeg har haft rigtig meget glæde af, så jeg forventede nok mere af denne. Synes selve dildoen er meget stor for mig og det er svært for mig at få fuldt udbytte af de små kugler. Klitorisvibratoren er helt ok. Jeg vil nok købe en mindre igen næste gang.
Lækker vibrator til en god pris
D. - 16. feb. 2013
Det er første gang jeg prøver en rabbit vibrator, og jeg må sige jeg er meget imponeret. Prisen og kvaliteten er helt i top og vibrationerne sikrer at du får en fantastisk orgasme. Det eneste minus jeg kan finde, er at rotationen med perlerne ikke er særlig kraftig.
Okay vibrator
pigen - 15. feb. 2013
Denne dildo giver en okay klitorgasme men for mig giver den hellere ikke mere desværre. Jeg savner at dens vibrationer var fordelt over både indvendig og udvendig.
Tilfreds.
K. Sørensen - 24. jan. 2013
Jeg var lidt skeptisk over at købe den, men da jeg fik den hjem og kunne se og mærke den, var der ikke andet end fuld tilfredsstillelse. Jeg kom på under 3 min, på grund af de bevægende kugler i dildoen og den dejlige vibrator. Kan klart anbefales.
Den blev konen sku vild med ;)
K. Jensen - 21. jan. 2013
Den kan anbefales hun bliver helt vild ;) så nu må vi se om de røde bøffer ikke er hjemme snart he he :D :D :D :D :D :D

Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS