Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Bingo var 1

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Bingo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Bingo er en slank men effektiv rabbit, som bringer både stil og intense orgasmer ind i dit soveværelse.  Den er skøn i designet og har en indbydende farve, som er svær at modstå.

Rabbit’en er fyldt med små pirrende dutter, både på selve dildoen og på klitoris vibratoren. Vibratoren har altså ikke bare to ører, men mange, der kan give dig maksimal stimulation.

Bingo stimulerer din skede med dens roterende og vibrerende bevægelser, imens din klitoris forkæles af den pirrende vibrator. Du kan styre dildoen og klitoris vibratoren separat, hvis du f.eks. kun ønsker stimulation indvendigt.

Den del af Bingo, som masserer din skede, vibrerer og roterer på samme tid. Der er stort set ingen andre rabbits, der har denne dobbelt-stimulerende egenskab.

Hvis du griber fat om dildoen med din ene hånd og giver den et let bøj, vil den rotere over et større areal. På denne måde får du mulighed for at få stimuleret dit G-punkt maksimalt og måske opnå den meget nydelsesfulde G-punkts orgasme.

Bingo er meget blød i materialet og er desuden ftalatfri. Ønsker du at gøre den endnu blødere og i det hele taget få en endnu bedre oplevelse med den, kan du med fordel bruge en glidecreme sammen med. Vi anbefaler Loving Joys egen glidecreme til sexlegetøj.

Bingo er vandtæt, og du kan derfor bruge den i f.eks. brusebadet.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS