Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra var 1

Oversigt

Ønsker du intense orgasmer så prøv den testvindende Jessica Ultimate Xxtra, der er en ekstra stimulerende rabbit vibrator. Vibratoren er specielt kendt fra TV-serien Sex and the City.

Jessica Ultimate Xxtra har to rækker af indvendige, roterende kugler, som stimulerer din skede. Derudover har den en effektiv vibrator, der med sine kaninører vibrerer intenst omkring og på din klitoris. Som et ekstra plus har denne Jessica rabbit et lille bullet vibrator, som stimulerer dig indvendigt. Bullet vibratoren vibrerer synkront med kaninørerne, som kan vibrerer på hele 6 forskellige måder.

Med Jessica Rabbit Ultimate Xxtra har du også mulighed for at stimulere dit G-punkt. Med håndkraft kan du give dildoen et let bøj, og når du tænder for rotationerne, vil den rotere på et betydeligt større areal, og derved ramme dit G-punkt. Du kan styre selve dildoens roterende bevægelser og vibratoren separat, og du har derfor uanede muligheder for stimulation.

Rabbit’en er fremstillet i et blødt materiale, som gør den meget behagelig at bruge. Oplevelsen bliver endnu mere skøn, hvis du bruger glidecreme sammen med. Vi anbefaler Loving Joys egen glidecreme til sexlegetøj.

TESTVINDER: Jessica Ultimate Xxtra er blevet kåret til den bedste rabbit vibrator på Ekstrabladet.dk.  

Obs! VIbratoren anvender 4 stk. AA-batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasmer på stribe
Den glade trold - 19. oct. 2020
Købte den og første gange den var i brug fik jeg 5 orgasmer efter hinanden og min forlovede nød at lege med og hjælpe mig og nyde synet af jeg bare kom på stribe Jeg vil ikke kalde den lydsvag men det bliver overdøvet af dejlig stønnen imens
Rabbit vibrator....testvinder
Laila - 6. aug. 2019
Har kun prøvet den 3 gange men skal da love for at den er effektiv....sindsygt dejligt/ skønt der går højst 2 min. Så kommer jeg.Vil nu prøve den sammen med kæresten når han kommer på besøg. Helt afgjort mit bedste legetøj den udkonkurrerer helt sikkert min Womanizer premium . Er dog ret støjende....men....pyt.materialet er lækkert....er lidt vanskelig at håndtere.....vibrationerne er dejlige men må ikke køres for højt op...efter min mening.....garantien er hjemme hvad angår orgasmen
Larmer forfærdeligt
Nille - 26. apr. 2019
God og effektiv, men den larmer ALT for meget.. Og det tager rigtig meget af fornøjelsen.
Vild Kanin
Katrine - 5. jan. 2019
Denne Rabbit vibrator er crazy! Jeg har igennem længere tid haft manglende sexlyst pga. blandt andet en sygemelding med stress. Med denne vibrator skulle situationen vendes og sexlysten igen findes frem til glæde for mig selv og for min mand. Og jeg er ikke blevet andet end begejstret for den lille vibrerende “fætter” foran. Nu kan jeg næsten ikke vente med at komme op i sengen og få den ene orgasme efter den anden. Så den fortjener klart sin titel som testvinder. Eneste ulempe er at den larmer ekstremt meget. Batterierne ligger ret løst i “batterirummet” som gør at den kommer til at rasle. Min vurdering er at bedre materialer kunne have mindsket støjen derfra. Og så larmer vibratoren og mekanikken også en del når den drejer rundt. Men det opvejes altså af den ekstreme nydelse jeg får af at bruge produktet.
Orgasmegantien hjemme ;)
Susanne - 22. dec. 2018
Denne rabbit er 99% i orden! Den var ikke på plads mange sekunder, før orgasmen rullede!! Dene r super til at klare akut behov - og super at ligge og hygge med, når det godt må gå lidt langsommere. Vil være super til en, som har svært ved at få orgasme! Den sidste % vil komme, når den bliver mere lydsvag, der er lidt havetraktor inde over lyden :)
Uhhh
Trine - 12. dec. 2018
Super lækker. Orgasmegaranti. Dog meget støjende
Både godt og skidt..
Eva - 8. dec. 2018
Jeg er nu oppe på min 5. af disse, da de enten har været slidt hurtigt op?! (indenfor et halvt års tid), er begyndt at mugne indeni eller andet. Så på den måde må der simpelthen være noget galt med kvaliteten. Når det er sagt så bliver jeg ved at købe dem fordi effekten ikke findes bedre i noget andet produkt, det er simpelthen fantastisk - Så for oplevelsen skyld- skynd dig at køb en. Men vær forberedt på at den måske ikke holder så længe...
Mm
Aaah - 17. nov. 2017
Jeg har aldrig før kunne opnå tilfredsstillelse med andre vibratorer, men dette klarer opgaven i løbet af ingen tid. Klart anbefalelsesværdig! Eneste minus er, at den er lidt svær at holde ren
Orgasmegaranti!!!
ChelleM - 3. nov. 2017
Jeg har aldrig rigtigt haft nemt ved at nå climax, men det ændrede sig bestemt da jeg købte denne! Aldrig er jeg nået en orgasme så hurtigt. Materialet er super lækkert og blødt, vibrationerne i kaninørerne stimulere på en helt og aldeles fantastisk måde og rotationerne der kan tilføres op imod G-punktet er bare spot-on! KAN BESTEMT ANBEFALES :)
Kan godt forstå at den er testvinder.
Eva - 20. oct. 2017
Jeg har ikke fået nogen fantastiske orgasmer siden min forrige rabbit gik i stykker. Købte en jeg måtte smide ud på grund af for lidt virkning,. men læste så anmeldelserne på denne. Og anmelderne har ret - den rammer rigtigt,. og orgasme efter orgasme.. ja tak. Jeg vil derfor også gerne give en positiv anmeldelse af lige netop denne. Jeg synes iøvrigt ikke at den larmer meget dens str. taget i betragtning. Det er vist almindelig støjniveau.

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS