Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Loving Joy Jessica Slim G-punkts Rabbit Vibrator var 1

Oversigt

Er du på udkig efter din første G-punkts rabbit? Så er denne pinke rabbit ideel for dig. En rabbit vibrator er kendt for at være noget af det mest effektive sexlegetøj til kvinder. Den er specielt kendt fra den amerikanske TV-serie Sex and the City. Med sine fire rækker af kugler stimulerer Jessica Slim G-punkts rabbit din skede intenst samtidig med, at de effektive kaninører vibrerer mod og omkring din klitoris. Kaninørerne kan vibrere på flere forskellige måder, både konstant og pulserende. Og selve dildoen kan du ligeledes justere i styrke. Du har altså mulighed for at finde den styrke og det vibrationsmønster, der passer perfekt til dig. Den har i alt 36 stimluerende kombinationsmuligheder. Du kan styre dildoen og vibratoren separat og kun tænde for den ene af delene, hvis du fx kun ønsker klitoris stimulation. Rabbit’en er i et lækkert blødt, phthalat-fri materiale, som gør den virkelig rar at bruge. For at få den bedste oplevelse med vibratoren anbefaler vi, at du bruger en glidecreme sammen med den, fx Loving Joys egen glidecreme til sexlegetøj. Denne rabbit er vandtæt, og du kan derfor tage den med fx under bruseren, ligesom det er nemt at gøre den ren under hanen. Når du køber Jessica G-punkts Vibrator, anbefaler vi, at du også køber: - Loving Joys egen glidecreme til sexlegetøj. - Loving Joys rengøring til sexlegetøj.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedømmelse
F. Damgaard - 26. aug. 2012
Produktet er over middel. Kan være bedre på nogle områder men er et ok produkt som også fåes til en fornuftig pris. Så alt taget i betragtning er den godkendt

Loving Joy Jessica Slim G-punkts Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS