Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Loving Joy Universel Black Harness var 1

Loving Joy Universel Black Harness

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Drømmer I om, at eksperimentere med strap-on sex eller pegging.Udlev jeres mest kinky fantasier med det lækre Universal Black harness fra Loving Joy.

Behageligt og flot harness, som kan justeres, så det passer de fleste (op til ca. 132 cm om livet). Sej kunstlæder front og blanke metalknapper fuldender det rå look, som passer til de mørke lege.

Med lille lomme, hvor I kan placere jeres egen bullet vibrator og nyde hvordan vibrationerne pirrer hendes klitoris og forplanter sig ud i det påsatte legetøj til fælles nydelse.

0-ringe i to forskellige størrelser medfølger, så I kan benytte jeres yndlingsdildo eller plug. (dildo og bullet skal købes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stęrkt.
Sad - 10. feb. 2021
Produktet fųltes og så godt ud, men da jeg begyndte at stramme stropperne, var der en klud og sųmmene blev nęsten revet helt i stykker, selvom jeg ikke engang havde strammet meget. Det er nemt at reparere på en maskine, men jeg havde forventet bedre holdbarhed.
0
Godt kųb.
Minttu - 17. dec. 2020
Robust og rigtig nem at sętte på, stramme og lųsne. Dildoen kan nemt skydes på plads.
0
Fųrste gang
Anders - 4. dec. 2020
Vi testede det i weekenden, og det levede helt sikkert op til vores forventninger. Partner som modtager var nysgerrig, og vi planlęgger at bruge det igen og igen. Et godt legetųj til forspil.
0
Let at bruge
Kim - 4. nov. 2020
Har ikke brugt sele fųr. Let at fastgųre dildo. Du kan også have den på med penis ved siden af. Fuldt ud tilfreds.
0
Sele
Catharina - 13. jan. 2020
Nem at tage på og sidder godt. Påskųnnet af både mig og den person, der modtog fornųjelsen.
0
Meget god
Anonymous - 1. feb. 2019
Et meget godt produkt. Overkommelig købspris, men produktet ser ud til at være af høj kvalitet. Det er meget holdbart, og fastgørelsen er meget stiv. Ringene er fleksible og kan nemt holde legetøj i mange størrelser.
Maskinoversat fra sinful.fi
Overraskende!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var den første sele, vi købte sammen med en partner. Det var svært at beslutte, hvilken type vi skulle købe, og i hvilken prisklasse. Efter mange overvejelser besluttede vi os for denne. Tanken var ikke at købe den dyreste, så pengene ikke ville være spildt, hvis vi ikke kunne lide hele ideen. Så produktet var SÆRLIGT, og valget var rigtigt! Meget høj kvalitet til prisen! Nogle gange var der problemer med stropperne, når de var så lange, men problemet blev løst ved at klippe den ekstra længde af. Nu hvor jeg har mere erfaring med seler, vil jeg sige, at dette er et meget godt valg for nogen, der ønsker at prøve, få et kvalitetsprodukt og ikke behøver at betale hundreder af euro for det.
Maskinoversat fra sinful.fi
Det var godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er af høj kvalitet til prisen og meget nemt at bruge. Harnesset er let at sætte på og stramme til det rigtige niveau, og det holder også godt på næsten enhver dildo. Produktet er også meget holdbart, og der er ingen grund til at bekymre sig om, at det går i stykker. Den eneste ulempe er måske, at stramningen af og til kan løsne sig lidt under brug, så den skal strammes igen, men det er ikke noget stort problem. Alt i alt et godt produkt, som er værd at købe.
Maskinoversat fra sinful.fi
Fremragende værdi for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Først ledte jeg efter en strap-on-pakke med en dildo til min partner, men jeg kunne ikke finde en. Dette var et godt køb - holdbart og passer godt. Lårstropperne efterlader din egen bagdel bar til kærtegn, hvilket er et absolut plus. Vi satte en Willie City silikone-sele på, som sidder perfekt og har den helt rigtige størrelse. Disse seler ser ud til at blive en fornøjelse at have på i lang tid fremover.
Maskinoversat fra sinful.fi
Bueno
Anonymous - 13. mar. 2024
Harnesset sidder godt med masser af justeringsmuligheder og er nemt at tage på. Gummistropperne, som skal holde dildoen på plads, kunne godt være lidt mindre og mindre fleksible, da de former sig efter harnessets spænding. Hvis du ikke har en dildo med en bred nok base, kan den falde ud af harnesset. Ellers perfekt værdi for pengene, harnesset føles behageligt at have på og holder en bred nok dildo godt på plads.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS