TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lunette Menstruationskop Str. 2 var 1

Lunette Menstruationskop Str. 2

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

199,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Lunette Feelbetter Menstruationskop Rengøring 150 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Lunette Menstruationskop Servietter
49,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Lunette Menstruationskop et behageligt alternativ til bind og tamponer. Med menstruationskoppen får du en langt rarere og mindre generende menstruation.

Koppen sættes op i skeden, hvor den samler blod i op til 12 timer. Når den først er sat på plads, mærker du den slet ikke. Da koppen er lavet i medicinsk silikone, er den ekstra skånsom for dit underlivs skrøbelige miljø.

Inde første brug skal koppen koges af i ca. 20 min. På dine blødende dage kan du blot nøjes med at tømme den og vaske den i varmt vand og Lunette Feelbetter Menstruationskop Rengøring. Hvis du passer godt på din menstruationskop, kan den være din tro følgesvend i mange år.

Inden du indsætter koppen, bør du vaske den og dine hænder grundigt. Find så en behagelig stilling med spredte ben. Det kan både være siddende eller stående. Fold så koppen, før den op i skeden og lad den folde sig ud. Træk eventuelt lige lidt i staven og tjek, at den sidder som den skal. Når den sidder rigtigt, danner den et vakuum i skeden, så intet blod slipper ud.

Menstruationskoppen i Str. 2 er den største model. Den er egnet til dig, der har født og som har normale til kraftige blødninger. Koppen er lavet i 100 % medicinsk silikone.

MærkeLunetteProduktvægt (g)15Fuld Længde (cm)5.3Indførbar Længde (cm)5.3Diameter (cm)4.6Kapacitet26StørrelseMPrimært MaterialeSilikoneFarveKlarSprogEngelskSKU23255
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS