TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Make Your Own Dildo Vibrator var 1

Make Your Own Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Nu kan din kæreste, kone eller elsker nyde dig, selvom du er i byen, på forretningsrejse eller på ferie. Med Make Your Own Dildo Vibrator kan du lave en meget tro kopi af dig selv. Sættet indeholder alt hvad du har brug for at for at lave en lækker, tro kopi af dig selv. Du får endda også et vibrator æg med, der kan støbes ind i dildoen for en ekstra pirrende oplevelse.

Sådan bruger du Make Your Own Dildo Vibrator: 1. Bland støbepulveret med 32 grader varmt vand. 2. Fyld pulveret i støbeformen. 3. Put penis i støbeformen og hold den der i 60-90 sekunder. 4. Træk penis ud af formen, hæng vibrator ægget fast om røreskeen og lad den hvile på støbeformens kant, så ægget hænger ned i støbeformen og fyld efter med gummiblandingen. Obs: Fjernbetjeningen skal ikke med ned i støbeformen.  5. Træk gummi kopien ud og nyd.

Der medfølger en detaljeret vejledning i æsken. 

Make Your Own Dildo Vibrator er et allergivenligt kvalitetsprodukt, som er 100 % fri for ftalater og latex.

Tip! Vi anbefaler, at du medkøber en penisring, som du bruger under støbningsprocessen for at være sikker på at kunne holde erektionen, imens pulveret størkner. Screaming O RingO Erektionsring er meget velegenet til dette formål og så kan den selvfølgelig også bruges efterfølgende.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS