TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Malesation Butt Pleasure Masturbator var 1

Malesation Butt Pleasure Masturbator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

139,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Gør dig klar til et himmelsk klimaks, når du stimulerer dig selv med den frække Malesation Butt Pleasure Masturbator, som er både pirrende og realistisk.

Masturbatoren er nem at bruge uanset hvilket tempo og rytme, du fortrækker. Den rillede tekstur i den indvendige kanal stimulerer din penis fra spids til rod, og med en finger på hullet i enden af masturbatoren, kan du kontrollere det sugende og pirrende vakuum.

Skal det være endnu mere stimulerende? Så kan du tilføje en bullet vibrator (købes separat) i det ekstra hul, så hele dit skaft også pirres af legesyge vibrationer.

Masturbatoren er lavet i blødt og fleksibelt TPE, og selvom den er helt perfekt til sololeg, så kan du også lade din partner styre bevægelserne. Husk blot en god mængde vandbaseret glidecreme, så alt glider let og lækkert.

Du kan tage sleevet ud af masturbatoren og vaske det med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens. Brug en plejende pulver, når det er tørt for at bevare materialets kvaliteter.

MærkeMalesationProduktvægt (g)290Fuld Længde (cm)17.4Indre Dybde (cm)17Diameter (cm)7.3Indre Diameter (cm)1Strækbar DiameterJaPrimært MaterialeTPEFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberRealistiskSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, RussiskSKU25275
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS