TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mancage 12 Kyskhedsbælte med Butt Plug var 1

Mancage 12 Kyskhedsbælte med Butt Plug

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

819,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tag fuld kontrol over din partners intime dele med dette Mancage 12 kyskhedsbælte. Bæltet sørger for lidt forkælelse bagtil med pluggen, der sikkert vil sætte den indburede skal-forblive-blød penis på prøve. 

Lås din partners penis inde i det faste bur og nyd synet af den gennem det gennemsigtige materiale. Hullerne gør det nemt at urinere og sørger for luft til de intime dele. Prøv ringene i forskellige størrelse og find den perfekte pasform, der strammer helt rigtig om testiklerne.

Den aftagelige butt plug stimulerer bæreren, imens plastikstangen der forbinder de to dele gnider imod perineum med hver bevægelse. Takket være buret er det umuligt at få en erektion, så stimulationen bagtil bliver en frusterende gave, der sikkert vil få bæreren til at gøre lige det, der skal til for at komme fri. 

MærkeManCageProduktvægt (g)170IndeholderRinge, Hængelåse til engangsbrug, Lås og nøgler, Penisbur, Butt plugFuld Længde (cm)17Indførbar Længde (cm)7Indre Dybde (cm)16Diameter (cm)2.5Indre Diameter (cm)4.2Strækbar DiameterNejOmkreds (cm)13.2Primært MaterialePC (Polycarbonat)FarveKlarSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, Portugisisk, PolskSKU27274
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS