Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve var 1

Oversigt

Marc Dorcel Deep Vibe er et vibrerende penis sleeve, der både kan bruges under onani og samleje. Det 7 cm lange og ca. 01 mm tykke Deep Vibe sleeve føres ned over penis og placeres ved penisroden, hvor det hjælper dig til en fastere og mere fyldig erektion. Vi anbefaler, at du påfører en vandbaseret glidecreme inden brug, da det vil gøre påføringen nemmere.

Når sleevet er på plads, tænder du vibratoren ved at skubbe power-knappen til side, så både du og din partner kan få endnu større nydelse. 

TESTVINDER: I 2014 blev Deep Vibe er kåret som testvinder i den svenske avis Aftonbladet. 

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve har en diameter på ca. 3,5-6 cm. Obs! DeepVibe vibratoren anvender 1 stk. CR2016 batteri, der medfølger i pakken. 

 

MærkeDorcel
Fuld Længde (cm)7
Indre Dybde (cm)7
Diameter (cm)6
Indre Diameter (cm)5.7
Strækbar DiameterNej
Strømkilde1 x CR2016 (Inkluderet)
Vibrationshastigheder1
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
SKU13944
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke særlig god
Utilfreds - 17. dec. 2020
Svær at tænde for og giver stort set ingen nydelse. Brug pengene på noget andet.. Kan ikke helt forstå at det her skulle være en testvinder
Hed sex, en oplevelse du næppe glemmer.
Sofie - 8. oct. 2020
Produktet du må eje, hvis du ønsker din mand kommer meget. Dette produkt er fantastisk på flere områder. Jeg deler mine oplevelser, fordi jeg håber andre tager ned af samme vibrerende og pirrende tur, som vi gjorde. For det første er produktet relativt nemt at starte op. Hvis du forsigtigt skubber gummidelen der sidder over start/sluk til side, kan du tænde for en oplevelse i himlen de næste mange minutter. Produktet vibrerer i et dejligt tempo, tilpas hårdhed og uden voldsom larm. Det føres nemt ned over penis, vi tilførte sinfuls glidecreme og vupti så sad den på. Den strammer som en penisring, hvilket gjorde penis ekstra hård. Et godt tip: vend vibratordelen nedad. Vi begyndte at have sex, jeg lå i sengen på alle fire, mens min kæreste stod bag mig. Det gav ham frit udsyn til at se hvordan jeg blev fyldt ekstra meget ud. Han var samtidig voldsom stor. Tippet jeg gav før, giver pote i sådan en stilling. Vibratordelen rammer nemlig klitoris. Det betyder at vi begge nyder godt af den, samtidig med at han holdes ekstra hård og at han har frit udsyn. Efter et par minutter, blev det hele for frækt og det endte I en orgasme for begge parter. Jeg har ikke før oplevet at komme så meget, om det var hele opstillingen, det at have legetøj med som begge parter nyder godt af imens man har samleje eller blot den vibrerende effekt, er svært at vurdere. Alt i alt, så var det en fantastisk tilføjelse til sexlivet, især fordi det er er stykke legetøj begge nyder godt af og som ikke erstattes af samleje eller individuel leg. Jeg kan klart anbefale det. Prisen er fair og produktet er nemt at rengøre. Hvis du vil Spice tingene lidt op, er det her det helt rigtige produkt. Både som nybegynder og erfaren bruger af sexlegetøj.
Ikke så godt
Hill - 4. sep. 2020
Ikke så godt
Fantastisk til både nydelse og et godt grin
Pingvin - 17. dec. 2018
Da vi fik denne vibratorhalløjsa hjem skulle den selvfølgelig afprøves. Det og lidt tid at finde ud af hvordan man tændte og slukkede for den. Først prøvede vi den bare på min mand som onaniprodukt det var fint, men ikke noget han var yderligere begejstret over. Vi prøvede den derefter hvor han havde den på under samleje, det var en helt ny oplevelse og virkelig godt for os begge, men da vi var færdige slukkede den af sig selv og jeg kom med et lille forsigtigt host og den gik i gang med at vibrere igen, vi var færdige af grin for hver gang vi bare var helt stille og lå som frosset vibrerede den ikke, men med det samme vi rykkede på os eller på nogen måde bevægede os begyndte den at vibrere. Herfra har den min anbefaling både til nydelse og sjov i soveværelset.
Graveren
Lamaen - 3. nov. 2015
Efter vi modtog pakken, var vi meget spændte og gik i gang med det samme efter at have læst manual og det hele. Den virkede fint til at starte med, men vibrationerne virker bedst hvis manden ikke støder for store stød. Nydelsen for ham var god specielt til sidst, men lidt et antiklimaks at finde ud af at den er gledet af! Det var ikke specielt behageligt at skulle grave den ud igen... Så alt i alt, god nok, dog ikke besværet værd.
Den virker (selv for en med kronisk sygdom)
Superman nu med deep vibe - 27. aug. 2014
Efter indledende øvelser og hvordan man tændte for den, var vi begge meget imponeret over hvad vi fik ud af dette produkt. Grundet min morbeus becht. med mere (gigt) har jeg flere problemer og det mærkes desværre også i soveværelset, men denne sleeve gør mig større, holder mig på rette vej og dermed kan jeg fokusere på at ikke at blive færdig for hurtigt. Samtidig gør vibrationerne at hun bedre kan mærke mig og det har jeg længe forsøgt at finde en løsning på da jeg fra naturens side ligger under gennemsnittet når man tænker størrelse. Top karakter herfra :-)
Det værste penge kan købe
Asmodeus - 17. mar. 2014
Jeg fik den her dims hjem netop for at få lidt "spice" det fik vi så også, i form af et godt grin! dimsen er stort set umulig at tænde for, og dernæst virker vibrationen ikke, kun når man tager motoren ud og klemmer den imellem to fingre (hvad godt gør det?) da jeg fik den til næsten, at virke mærkede ingen af os noget til den.
Mit yndlingskøb!
Anonymous - 13. mar. 2024
Garanteret smuk og effektiv!
Maskinoversat fra sinful.se
Det var så det
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg blev ikke positivt overrasket med det samme. Svær at tænde, lav vibration, som kun findes i én tilstand. Den bliver måske liggende i æsken.
Maskinoversat fra sinful.se
Ikke uden fejl
Anonymous - 12. aug. 2020
Legetøjet er meget sjovt at bruge. Desværre gik den i stykker efter kun få gange, da materialet til sidst revnede, og revnen åbnede sig helt, hvilket gjorde den ubrugelig. Vibratoren er for høj til, at du kan bruge den diskret på offentlige steder. Den lyder simpelthen gennem dine bukser. Men den fungerer perfekt til privat alenetid eller med en partner. Lidt besværlig at tage på, hvilket bidrager til, at den hurtigere går i stykker, da man skal strække materialet ret meget. Billigt legetøj, der er godt til nye legetøjsudforskere. Ville gerne have haft et medfølgende reparationssæt for at forhindre revner og forlænge legetøjets levetid.
Maskinoversat fra sinful.se

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
159,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS