TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Marc Dorcel Magic Finger Vibrator var 1

Marc Dorcel Magic Finger Vibrator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

269,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Den magiske berøring får en helt ny betydning med denne smarte fingervibrator fra Marc Dorcel. Den bløde, smidige overflade kilder din partner uimodståeligt med motorens 3 vibrationshastigheder.

Den lyserøde vibrator er et lille, men alsidigt nydelsesværktøj. Det bløde silikone bånd strækker sig, så det passer til de fleste fingerstørrelser, så du og din partner kan skiftes til at bruge det på alle de ydre erogene zoner på jeres kroppe. Påfør bare en dråbe vandbaseret glidecreme for at forbedre fornemmelserne.

Rengør vibratoren med rindende vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring, men nedsænk det ikke, da det kun er stænktæt. Oplad det med det medfølgende USB-kabel. Pakken indeholder også en opbevaringspose.

MærkeDorcelProduktvægt (g)15IndeholderUSB-oplader, OpbevaringsposeFuld Længde (cm)5Diameter (cm)2Indre Diameter (cm)1.2Strækbar DiameterJaStrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)45Vibrationshastigheder3Primært MaterialeSilikoneFarvePinkAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Stænktæt, VibrationSprogHollandsk, Dansk, Russisk, Fransk, Svensk, Polsk, Portugisisk, Spansk, Ungarsk, Italiensk, Tysk, EngelskSKU24621
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS