Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Me2 Rumbler Vibrerende Dildo med Harness var 1

Me2 Rumbler Vibrerende Dildo med Harness

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nu kan du invitere din partner på hede strap-on eventyr med den lækre Me2 Rumbler Vibrerende Dildo med Harness.

I får en semi-realistisk silikone dildo med motor i både skaft og base, så begge parter stimuleres med de 10 pirrende vibrations mønstre under legen.

Der medfølger et justerbart silikone harness, der passer en livvidde på optil 132 cm og er strækbart. I kan også sætte Rumbler fast i jeres eget yndlings harness eller nyde den som effektiv anal eller vaginal dildo uden harness.

Me2 Rumbler er vandtæt og opladelig og husker jeres sidste indstilling, så I kan starte, hvor det var allerbedst sidste gang.

Dildoen har en passende størrelse med sine 16,5 cm og max. diameter på 3,7 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gode sęt.
Pena - 24. apr. 2020
Et meget behageligt kųb for et heteroseksuelt par. Dildoen er både robust og stor nok til analsex, jeg har aldrig nået klimaks fųr ved blot at stimulere prostata, men denne enhed gjorde det muligt. Der er flere vibrationsfrekvenser og en dobbelt vibrator giver gensidig nydelse. Derudover er stropperne behagelige, fleksible, nemme at vaske og lųsner sig ikke under brug. Et fremragende valg for dem, der ųnsker at eksperimentere.
0
Okay
X95 - 22. may. 2020
Ikke anbefalet til lave mennesker, stropperne var svęre at stramme!
0
Anbefalet
X - 13. apr. 2019
Kųbte denne til mig og min dame og har brugt den en håndfuld gange, indtil videre er hun meget glad. God lęngde, ret nem at bruge, meget gode vibrationer. Kan klart anbefale den! Men jeg ville gerne have haft en mere detaljeret vejledning. Og bemęrk, hvis jeg ligger nederst og hun sidder ovenpå, vil vibrationerne tęnde og slukke utilsigtet. Derudover kęmper jeg lidt med at placere dildoen for optimal nydelse for den givende part; et par forsųg mere kan lųse problemet.
0
Operationel
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er rigtig god. Det eneste minus er silikonedækkene, som er svære og langsomme at stramme. Det er værd at få dem spændt rigtigt, inden det bliver for varmt, for det lægger en dæmper på appetitten, når man prøver at komme i gang med dem.
Maskinoversat fra sinful.fi
Dejligt
Anonymous - 9. aug. 2021
Godt produkt og flot at se på!
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS